17 ilde Gürz-9 operasyonları 65 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanlığı aralarında Ankara'nın da yer aldığı 17 ilde Gürz-9 operasyonları düzenlendiğini duyurdu. Düzenlenen operasyonlar kapsamında 65 şüpheli yakalandı.

Yurt genelinde yasadışı terör örgütleri, zehir tacirleri ve silah kaçakçıları ile mücadele tüm hızı ile devam ederken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bu sabah yaptığı açıklamasında 17 ilde Gürz-9 operasyonları düzenlendiğini duyurdu. Aralarında Ankara'nın yer aldığı 17 ilde DEAŞ Terör Örgütüne büyük darbe vurulurken 65 şüpheli yakalandı.

DEAŞ'E GÜRZ-9 DARBESİ! 65 ŞÜPHELİ YAKALANDI!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yapmış olduğu açıklamasında son 5 gündür aralarında Ankara'nın da yer aldığı 17 ilde terör örgütü DEAŞ'e yönelik operasyonlar düzenlendiğini belirterek bu operasyonlar kapsamında 65 şüpheliyi yakaladıklarını söyledi.

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bakan Yerlikaya "Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Bingöl, Bolu, Hatay, İstanbul, Kırıkkale, Kilis, Konya, Malatya, Mersin, Muğla, Sakarya, Sivas ve Şanlıurfa’da DEAŞ terör örgütüne yönelik "GÜRZ-9" operasyonları düzenlendi." diyerek operasyon düzenlenen illeri de duyurdu.

17 ilde Gürz-9 operasyonları 65 şüpheli yakalandı

Bakan Yerlikaya bir kere daha Türkiye'de huzuru sağlamak adına operasyonlara hız kesmeden devam edeceklerini ifade ederken aynı zamanda operasyonlara katılan tüm güvenlik güçlerini tebrik etti. Operasyonlar kapsamında yakalanan şüpheliler hakkında ise adli işlemler başlatıldı.

Kaynak: Haberankara.com