16 Haziran Kurban Bayramı'nda marketler açık mı?

Kurban Bayramı'nın ilk gününde marketlerin çalışma saatleri merak edildi. Kurban Bayramında marketlerin ne zaman açılıp kapanacağı merak konusu olmaya devam ederken detayları derledik.

16 Haziran Kurban Bayramı'nda marketler açık mı?

Kurban Bayramı 16 Haziran tarihi itibariyle idrak edilmeye başladı. Kurban Bayramı idrak edilirken bayramda marketlerde işleri olanlar da çalışma saatlerini sorgulamaya başladı. Perakende sektöründe hizmet veren marketler arasında yer alan BİM, A101, ŞOK gibi marketlerin bayram süresince açık olup olmayacağı merak ediliyor. Bu çerçevede ''Bayramda marketler açık olacak mı? Kurban Bayramı 1 - 2 - 3 ve 4'üncü günler BİM, A101 ve ŞOK marketler açılacak mı?'' sorularına yanıt aranırken detaylar belli oldu.

''Bayramda marketler açık olacak mı?'' sorusu araştırılmaya devam ediyor. Kurban Bayramı süresince marketlerde ihtiyacını gidermek isteyen vatandaşlar bayramda marketlerin açık olup olmadığını sorgulayarak alışverişe gitmek istiyor.

BAYRAMDA MARKETLER AÇIK OLACAK MI?

Bayram süresince marketlerin çalışma saatleri kurumlara göre farklılık gösterebiliyor. BİM market bayram süresince ilk iki gün kapalı olurken 3 ve 4. bayramda hizmet verecek.

16 Haziran Kurban Bayramı'nda marketler açık mı?

A101 şubelerinin bayramın ilk günü kapalı olması ve ikinci günden itibaren hizmet vermeye başlaması bekleniyor. ŞOK market şubelerinin bayramın ilk günü saat 12:00'den sonra hizmet vermeye devam etmesi bekleniyor. Gimsa marketler ise bayramın ilk günü kapalı olacak ve diğer günler hizmet verecek. Gideceğiniz marketlerin resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden kontrollerinizi sağlayabilirsiniz.

SONRAKİ HABER