15 tatil uzatıldı mı, ne zaman sona erecek?

Okullarda birinci dönemin sona ermesi ve öğrencilerin 15 günlük tatil yapma hakkı elde etmesi ile beraber araştırmalar da başladı. 15 günlük tatilin uzatılıp uzatılmadığına ilişkin sorulara yanıt aranırken detaylar da MEB'in açıklaması ile belli oldu.

15 tatil uzatıldı mı, ne zaman sona erecek?

Türkiye'de 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısı son erdi. Birinci yarı yılın sona ermesi ile birlikte öğrencilerin 15 günlük tatil maratonu başladı. Tatilde olan öğrenciler, ne zaman okula gideceklerini sorgularken 15 tatilin uzatılıp uzatılmadığı merak edildi.

Öğrenciler geçtiğimiz hafta karnelerini alıp ilk dönemi bitirirken 15 tatil ile ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Öğrenci, öğretmen ve veliler ‘’15 tatil uzatıldı mı, okullar ne zaman açılacak?'' gibi sorulara da yanıt aramaya başladı.

2024 15 TATİL UZATILDI MI?

Son günlerde ‘’Okullar ne zaman açılacak?'' sorusuna yanıt aranırken gündemde 15 tatilin uzatılacağı ile ilgili iddialar yer aldı. Öğrenciler, ikinci dönemin başlayacağı tarihi merak ederken ‘’15 tatil uzatıldı mı, 15 tatilin bitmesine kaç gün kaldı?'' gibi soruları da gündeme taşıdı.

15 tatil uzatıldı mı, ne zaman sona erecek?

15 tatilin uzatılacağı hakkında iddialar gündeme gelirken konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Dolayısıyla okullar Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) çalışma takviminde belirlenen 5 Şubat tarihinde ikinci döneme başlayacak. Haziran ayında ise okullar tamamen kapanacak be 3 aylık yaz tatiline giriş yapılmış olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER