15 Haziran Kurban Bayramı arefe günü özel sektöre resmi tatil mi?

Arefe Günü ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Arefe Gününün özel sektöre tatil olup olmadığı merak edilirken yapılan açıklamalarla bu durum netleşti. Özellikle özel sektör çalışanları 15 Haziran tarihine ilişkin araştırmalarını sürdürürken merak edilenleri derledik.

15 Haziran Kurban Bayramı arefe günü özel sektöre resmi tatil mi?

Kurban Bayramı'nın gelişi ile beraber İslam aleminin heyecanı da arttı. İslam alemi Kurban Bayramı için geri sayıma başlarken bir yandan da tatil sürecine ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ediyor. ''15 Haziran Kurban Bayramı arefe günü özel sektöre resmi tatil mi?'' sorusuna yanıt aranırken özel sektör çalışanları arefe günü mesai durumu hakkında bilgi sahibi olmak istiyor.

15 Haziran tarihinde Kurban Bayramı arefesi idrak edilecek. Kamu kurumları için 9 güne uzatılan bayram tatili ile ilgili arefe günü detayı araştırılıyor. ''Arefe Günü tatil mi? 15 Haziran yarın Kurban Bayramı arefe günü özel sektöre resmi tatil mi?'' sorularına yanıt aranırken detayları derledik.

AREFE GÜNÜ TATİL Mİ, 15 HAZİRAN ÖZEL SEKTÖRE RESMİ TATİL Mİ?

Bu sene Kurban Bayramı 16 - 19 Haziran 2024 tarihleri arasında idrak edilecek. Bayram başlamadan önce ise arefe günü olacak. Bu yıl cumartesi gününe denk gelen arefe gününün tatil olup olmadığı merak konusu oldu. Bayram tatili kapsamında arefe günü yarım gün tatil kabul edilmektedir. Ancak arefe gününün bu yıl hafta sonuna denk gelmesiyle ekstra tatil sayılmayacak. Özel sektör çalışanları çalıştığı takdirde yarım gün mesai ücreti alıyor olacak.

SONRAKİ HABER