15 Ekim akaryakıt fiyatlarında son durum! Motorin benzin LPG fiyatları

Akaryakıt fiyatları sürücülerin sıkça takip ettiği konular arasında yerini alıyor. Brent petrol fiyatlarına bağlı olarak gelişme gösteren akaryakıt fiyatlarının ne durumda olduğu arama motorlarında araştırılıyor.

15 Ekim akaryakıt fiyatlarında son durum! Motorin benzin LPG fiyatları

Piyasalardan aktarılan son habere göre brent petrol ve döviz kurunda meydana gelen dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına dönemsel olarak zam ya da indirim olarak yansıyor. Peki, 15 Ekim akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Akaryakıta zam ya da indirim var mı?

HAFTA İÇİ PEŞ PEŞE ZAM

Geçtiğimiz hafta içerisinde akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Benzin fiyatlarına gelen 64 kuruşluk zam sonrasında 95 kuruşluk bir zam daha yapıldı. Öte yandan motorin fiyatlarına da 77 kuruş zam gelirken, akaryakıt fiyatlarında hafta içi tabela sürekli değişti.

15 EKİM GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul akaryakıt fiyatları

Benzin fiyatı: 44.54 TL

Motorin litre fiyatı: 43.45 TL

LPG litre fiyatı: 24.59 TL

Ankara akaryakıt fiyatları

Benzin litre fiyatı: 45.06 TL

Motorin litre fiyatı: 44.01 TL

LPG litre fiyatı: 25.14 TL

İzmir akaryakıt fiyatları

Benzin litre fiyatı: 45.50 TL

Motorin litre fiyatı: 44.53 TL

LPG litre fiyatı: 25.04 TL

AKARYAKIT FİYATLARINA ZAM YA DA İNDİRİM VAR MI?

Akaryakıt fiyatlarına zam ya da indirim olup olmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta meydana gelen peş peşe değişim sonrasında akaryakıt fiyatları için henüz bir indirim ya da zam haberi bulunmuyor. Brent petrol 15 Ekim sabah saatlerinde yüzde 3,67 oranında düşerek 74,62 dolardan işlem görüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER