12 ilde Gürz-13 operasyonları! 33 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde Gürz-13 adı verilen operasyon düzenlendiğini duyurdu. Bölücü Terör Örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyonlarda 33 şüpheli yakalandı.

Bölücü terör örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyonlar tüm hızıyla devam ederken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 12 ilde Gürz-13 adı verilen yeni bir operasyon daha düzenlendiğini duyurdu. Düzenlenen operasyonlar kapsamında 33 şüpheli yakalandı.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN TERÖR ÖRGÜTÜNE OPERASYON!

Bakan Yerlikaya resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımında "12 ilde Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik düzenlenen “GÜRZ-13” operasyonlarında 33 şüpheli yakalandı. Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz. "diyerek 33 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri TEM Şube Müdürlükleri tarafından operasyon düzenlenen iller ise şu şekilde sıralandı: Antalya, Batman, Gaziantep, Edirne, Elazığ, Erzincan, Hakkari, İstanbul, Mersin, Muğla, Şanlıurfa ve Van.

Düzenlenen operasyon kapsamında çok sayıda dijital metaryelin ele geçirildiği, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilerin yakalandığı açıklandı. Bakan Yerlikaya bölücü terör örgütüyle mücadelenin devam edeceğini belirterek operasyonu gerçekleştiren güvenlik güçlerini tebrik etti.

Kaynak: Haberankara.com