106. Dönem ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen Özel Güvenlik Görevlisi sınavının ardından vatandaşlar tarafından sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında merak edilenler artmaya başladı.

106. Dönem ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Geçtiğimiz Pazar günü Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından 106. dönem Özel Güvenlik Sınavı gerçekleştirildi. Tamamlanan sınavın ardından ise vatandaşlar tarafından sınava dair merak edilenler de artmaya başladı. Bu çerçevede sınav soru ve cevaplarının yayımlanması ile birlikte sonuçların ne zaman açıklanacağı da en çok merak edilenler arasında yer aldı.

106. ÖGG SINAVI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

17 Aralık Pazar 2023 tarihinde tamamlanan Özel Güvenlik Sınavı silahlı ve silahsız olmak üzere sınava girecek olan kişiler için ikiye ayrıldı. Bu çerçevede silahlı sınava girecek kursiyerler için (100 adet genel soru + 25 adet silah bilgisi) 150 dakika, silahsız sınava girecek kursiyerler için (sadece 100 adet genel soru) 120 dakika, silah farkı sınavına girecek kursiyerler için (sadece 25 adet silah bilgisi) 30 dakika süre tanındı.

Tamamlanan bu sınavın ardından ise sınava giren adaylar için sınava dair soru ve cevapların da yayımlandığı ifade edildi.

2023 ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

19 Aralık 2023, yani bugün soru ve cevapların yayımlanmasının ardından Özel Güvenlik 106. Temel Eğitim ve 82. Yenileme sınav sonuçlarının sınava giren adaylar için 5 Ocak 2024 tarihinde açıklanacağı öğrenildi.

SONRAKİ HABER