106. dönem EGM ÖGG sınav sonuçları açıklandı! İşte sorgulama ekranı

Bugün Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ÖGG sınav sonuçlarının açıklandığı öğrenildi. Bu çerçevede başvuru yapacak olan kişiler için sonuç ekranının nasıl açılacağı hakkında da bilgilendirme yapıldı.

106. dönem EGM ÖGG sınav sonuçları açıklandı! İşte sorgulama ekranı

Özel güvenlik olabilmek için Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen sınavlara giren vatandaşlar için bugün son dakika duyuru yayımlandı. Yapılan duyuruda ÖGG 106. temel eğitim ve 82. yenileme eğitimi sınav sonuçlarının da açıklandığı öğrenildi. Sınava giren kişiler tarafından sonuçlara nereden erişilebileceği hakkında merak edilenler de artmaya başladı.

106. ÖGG SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Bugün EGM tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre ÖGG 106. temel eğitim ve 82. yenileme eğitimi sınav sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. Sınava katılım sağlayan ve sonuç ekranına ulaşmak isteyen kişiler için sonuç ekranı şu şekilde verildi;

ÖGG 106. DÖNEM SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

SINAVA GİREN ADAYLAR DİKKAT!

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi kadrolarına katılacak olan kişilerin sağlaması gereken belli şartlar bulunduğu ifade edildi. Bu şartlar ise şu şekilde verildi;

Silah Farkı sınavına katılan adayların;yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50, bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekir.

Silahsız özel güvenlik temel eğitim sertifikası bulunan kişilerin silahsız yenileme eğitimi ile birlikte silah farkı eğitimi alarak özel güvenlik yenileme sınavına silahlı sınav türünden katılacak adayların; yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50, bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekmektedir.

Düzenlenen sınava katılım sağlayan kişilerin yukarıda verilen bağlantı üzerinden kolay bir şekilde sonuç ekranına erişim sağlayabileceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER