10 Kasım'da PTT çalışıyor mu, kargolar açık mı?

Ülkemizde 10 Kasım tarihi Atatürk'ü Anma Günü olarak kutlanıyor. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85'nci yıl dönümünün kutlanacağı gün için vatandaşlar da PTT ve kargoların çalışma durumunu merak ediyor.

10 Kasım'da PTT çalışıyor mu, kargolar açık mı?

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85'nci yıl dönümünde anılacak. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü olarak yurdun dört bir yanında saygı ve minnetle anılırken vatandaşlar da bazı sorularına yanıt aramaya başladı.

10 Kasım tarihinde her yıl ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, yurdun dört bir tarafında anılıyor. 10 Kasım tarihi ile ilgili olarak pek çok vatandaş, ''PTT açık mı, PTT kargo ve diğer kargo şirketleri hizmetlerine devam edecek mi?'' sorularına yanıt arıyor.

10 KASIM PTT, KARGOLAR AÇIK MI?

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938 tarihinde vefat etti. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü yaklaşmasıyla beraber kargoların ve PTT'lerin tatil olup olmadığı merak ediliyor.

10-kasimda-ptt-calisiyor-mu-kargolar-acik-mi.jpg

10 Kasım'da kargoların çalışma durumu merak edilen konular arasında bulunuyor. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında kargoların ve PTT'nin çalışma durumu araştırılıyor. 10 Kasım günü resmi tatil uygulaması bulunmuyor. 10 Kasım tarihinde PTT ve kargolar çalışacak. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk cuma günü anılacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER