1 Ocak Pazartesi PTT açık mı, yarın kargo dağıtımı yapılacak mı?

Vatandaşlar 1 Ocak 2024 Pazartesi PTT şubelerinin açık olup olmadığını oldukça merak ediyor, yarın PTT kargo dağıtımı yapacak mı sorusunun yanıtı araştırılıyor. Tüm merak edilen soruların yanıtı haberimizde...

1 Ocak Pazartesi PTT açık mı, yarın kargo dağıtımı yapılacak mı?

Vatandaşlar 1 Ocak Pazartesi (Yarın) PTT şubeleri açık mı sorusunun yanıtını araştırıyor. Yılın ilk günü olan 1 Ocak'ın Pazartesi'ye denk gelmesi nedeniyle resmi tatil ilan edildi. PTT şubelerinden yapılacak olan posta, şubeden havale, fatura ve kredi kartı borcu ödeme, kargo gönderme ve alma işlemleri yapmak isteyenler şubelerin açık olup olmadığını merakla araştırıyor.

PTT ŞUBELERİ 1 OCAK 2024'TE AÇIK MI?

1 Ocak Pazartesi resmi tatil olduğu için Türkiye'deki tüm PTT şubeleri kapalı olacak ve hizmet veremeyecek. Bu nedenden dolayı şubelerden herhangi bir posta, kargo, havale, fatura ödeme gibi işlemler yapılamayacak.

1 OCAK'TA PTT KARGO DAĞITIMI YAPACAK MI?

Bir diğer merak konusu olan durum PTT'nin 1 Ocak 2024 Pazartesi (Yarın) kargo dağıtımı yapıp yapmaması oldu. Son dönemde vatandaşların e - ticaret siteleri üzerinden yoğun olarak giyim, elektronik eşya, ayakkabı, saat, kozmetik, ev, yaşam kategorilerinde alışverişler yapmaları ve kargoların çok aktif bir şekilde çalışması PTT'nin 1 Ocak'ta kargo dağıtımı yapıp yapmadığı konusundaki soruların yoğun olarak araştırılmasına neden oluyor.

Şubeler kapalı olacağı için kargo teslimatı yapılmayacak. Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan ve henüz teslim edilmeyen kargolar 2 Ocak itibariyle dağıtıma çıkarılacaklar.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER