1 Ocak 2024'te noter açık mı, yarın noterler açık olacak mı?

Vatandaşlar 1 Ocak 2024 Pazartesi günü noterlerin açık olup olmadığı merak ediyor ve araştırıyor.

1 Ocak 2024'te noter açık mı, yarın noterler açık olacak mı?

Yeni yılın ilk günün resmi tatil edilmesi ile birlikte vatandaşlar birçok kurum ve kuruluşun 1 Ocak Pazartesi (Yarın) açık olup olmadığı merak ediyor ve araştırma yapıyor. Noter işlemleri yapacak olan vatandaşlar noterlerin açık olup olmadığını oldukça merak ediyor.

Noterde, evlenme sözleşmesi, gayrimenkul satış vaadi sözleşme, zilyetlik devri sözleşmesi, miras taksimi G. menkul, hibe vaadi sözleşmesi, şirket sözleşmesi, sınırlı kullanım hakkı (irtifak hakkı) vaadi ve ortak mülkün idaresi sözleşmesi, medeni Kanun’un 748. maddesine müstenit sükna hakkı sözleşmesi, Ömür boyunca gelir (kaydı hayat ile irat) bağlanması sözleşmesi (Borçlar Kanunu 507), Vefat edene kadar bakma sözleşmesi, (Borçlar Kanunu 511), mülkiyeti muhafaza kaydı ile satış sözleşmesi, kira sözleşmesi, menkul mallarda hibe sözleşmesi, taksim ve ifraz sözleşmesi, evlat edinme sözleşmesi, temlik, taahhütname, kefaletname, vasiyetname, vakıf senedi, aile vakfı senedi, tanıma senedi, muvafakatname, sulhname, yediemin senedi, rehin senedi, borç senedi, fesihname, ibraname, beyanname, şahadetname, piyango - kur’a ve toplantı tutanağı, emanetleri saklama tutanağı, ifade tutanağı, tespit tutanağı, vekâletname, defter onaylanması, çevirme, örnek çıkartma, imza sirküleri, protesto işleri, ihbar - ihtarname işleri ve tebliği, tescil gibi işlemleri olan vatandaşlar 1 Ocak Pazartesi (Yarın) noterlerin açık olup olmadığını araştırıyor ve bu sorunun yanıtını arıyor.

1 OCAK 2024 PAZARTESİ NOTERLER AÇIK MI?

1 Ocak 2024 Pazartesi günü resmi tatil olması dolayısıyla noterler kapalı olacak ve vatandaşlara hizmet vermeyecek. Noter işlemleri olan vatandaşların 2 Ocak Salı gününü beklemesi gerekecek.

NÖBETÇİ NOTERLER HİZMET VERECEK Mİ?

Nöbetçi noterler, haftanın 7 günü, 24 saat hizmet verdiği için 1 Ocak Pazartesi günü de hizmet verebilecek. Noter işlemleri olan vatandaşlar nöbetçi noterler arcılığıyla hizmet alabilecekler.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER