1 Mayıs EFT havale yapılır mı, FAST ile para gönderilir mi?

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla gündemi meşgul eden pek çok soruya yanıt aranmaya başladı. Bugünün resmi tatil olmasından dolayı bazı sorular gündeme gelirken EFT ve havalenin yapılıp yapılmadığı, FAST ile para gönderilip gönderilmeyeceği araştırma konusu oldu.

1 Mayıs EFT havale yapılır mı, FAST ile para gönderilir mi?

1 Mayıs İşçi Bayramı ülkemiz genelinde kutlanıyor. 1 Mayıs tarihinin resmi tatil olmasından dolayı bazı sorular gündeme gelirken bunlardan biri de ‘’1 Mayıs EFT - havale yapılır mı? Resmi tatilde EFT - havale ne zaman gider? Fast ile gün içinde para gönderilir mi?'' oldu.

Resmi tatillerde banka şubelerinin tatil olması vatandaşları mobil bankacılığa yönlendiriyor. Resmi tatil günlerinde mobil bankacılıkta hangi işlemlerin yapılabildiği merak konusu olurken günün merak edilenleri arasına ‘’1 Mayıs EFT - havale yapılır mı? Resmi tatilde EFT - havale ne zaman gider?'' soruları girdi.

1 MAYIS EFT - HAVALE YAPILIR MI, NE ZAMAN GİDER? FAST ÖDEMESİ AYNI GÜN İÇİNDE GİDER Mİ?

1 Mayıs İşçi Bayramı resmi tatil olmasından dolayı mobil bankacılıktaki EFT ve havale işlemleri 2 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşir. FAST sistemi ile bugün mobil bankacılık üzerinden para gönderebilmeniz mümkün oluyor.

1 Mayıs EFT havale yapılır mı, FAST ile para gönderilir mi?

Ayrıca Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) kararı ile FAST işlem tutar limitleri 4 Nisan 2024 itibarıyla para transferlerinde 100 bin TL'ye, FAST-TR Karekod kullanılarak gerçekleştirilecek işyeri ödemelerinde ise 250 bin TL'ye kadar ödeme yapabiliyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER