Güdül Belediyesi Işın Karaca Konseri ABB Başkanı Yavaş'ın katılımı ile gerçekleşti

Ankara'nın dört bir yanında yaza merhaba konserleri düzenlenmeye devam ediliyor. Gerçekleşen konserlerde vatandaşlar sevdikleri ile beraber güzel havaların tadını çıkarıyor.

Güdül Belediyesi Işın Karaca Konseri ABB Başkanı Yavaş'ın katılımı ile gerçekleşti

Güdül son dönemlerin en özel günlerinden birisini daha geride bıraktı. Günler öncesinden ilçede gerçekleştirileceği duyurulan konserde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta bizzat yer aldı.

Güdül Belediyesi Işın Karaca Konseri ABB Başkanı Yavaş'ın katılımı ile gerçekleşti

GÜDÜL'DE UNUTULMAZ AKŞAM

Yaz dönemlerinin artık iyiden iyiye başlıyor olmasından dolayı Ankara'da ilçe yönetimleri ve büyükşehir yönetimi vatandaşların bir anda güzel vakit geçirmesi adına yaza merhaba konserleri düzenlemeye başladılar. Vatandaşlarda katıldıkları konserlerde yer sanatçılar ile birlikte sevdikleri şarkıları söylüyorlar.

Güdül Belediyesi Işın Karaca Konseri ABB Başkanı Yavaş'ın katılımı ile gerçekleşti - Resim : 2

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ta hem seçim sonrasında kendilerine verilen desteklere teşekkür etmek hem de vatandaşların yanlarında olduklarını göstermek adına konserlerde yer aldı. Bu kapsamda ABB Başkanı Yavaş'ın son durağı Güdül ilçesi oldu.

SEVİLEN ŞARKILAR HEP BERABER SÖYLENDİ

Başkan Yavaş ilk olarak Güdül Belediyesini ziyaret etti. Mansur Yavaş'ın yeni seçilen Belediye Başkanı Mehmet Doğanay'ı seçimde gösterdiği başarıdan dolayı tebrik etti. İki isim daha sonra Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu'nun katılımıyla muhtarlarla buluşma gerçekleştirdi.

Güdül Belediyesi Işın Karaca Konseri ABB Başkanı Yavaş'ın katılımı ile gerçekleşti - Resim : 3

Yapılan ziyaret süreci ise Işın Karaca konseri ile son buldu. Ünlü şarkıcı Güdül Belediyesi tarafından düzenlenen Yaza Merhaba konserinde sahne aldı. Güdül'de bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Karaca şarkılarını vatandaşlar ile birlikte söyledi. İlerleyen günlerde ilçede benzer konser etkinliklerinin düzenlenmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER