Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay öğrencilerin proje tanıtım etkinliğine katıldı

Güdül ilçesinde eğitim hayatının başında olan minikler için önemli bir an yaşandı. Öğretmenleri eşliğinde çeşitli el işi çalışmaları yapan öğrencilerin açtığı atölyede ilçe yönetiminden önemli isimlerde hazır bulundu.

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay öğrencilerin proje tanıtım etkinliğine katıldı

Okul hayatına başlamadan önceki dönemde bireyler aileleri tarafından isteğe göre Anaokuluna gidiyor. Burada okul ortamına alışan küçük çocuklar sosyalleşme ve el becerilerini geliştirme noktasında da önemli kazanımlar elde ediyor.

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ

Anaokuluna giden gençler öğretmenlerinin verdikleri eğitim doğrultusunda yeteneklerini ortaya koyan çalışmalar geliştiriyor. Ankara'nın Güdül ilçesinde yer alan Güdül Anaokulunda da bu kapsamda bir tören düzenlendi. Anaokulunda eğitim gören çocukların geliştirdikleri projelerin yer aldığı projelerin yer aldığı tanıtım törenine Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ve Güdül İlçe Kaymakamı Barış Aytürk ile okullarda eğitim gören öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay öğrencilerin proje tanıtım etkinliğine katıldı

Konu ile ilgili Güdül Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda da öğrencilere iyi dilek temennisinde bulunuldu. Güdül Belediyesi resmi sosyal medya hesapları üzerinden “Geleceğimizin teminatı kıymetli evlatlarımıza eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileriz” denilerek gerçekleştirilen proje tanıtım atölyesine dair görüntüler paylaştı.

ÖĞRENCİLERE BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNULDU

Anaokulu öğrencilerinin yaptıkları inceleyen Başkan Doğanay ve beraberindeki isimler öğrencileri tebrik etti. Öğretmenlere ve öğrencilere başarılar dileyen heyet günün anlam ve öneminden dolayı hatıra fotoğrafı çekindikten sonra okuldan ayrıldı.

SONRAKİ HABER