Ankara'nın Güdül Belediyesi'nden temizlik seferberliği! Ekipler teyakkuzda

Başkent Ankara'da hizmet veren ilçe belediyeleri çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ankara'daki ilçe belediyelerinden Güdül Belediyesi'nin yaptığı son açıklamada temizlik seferberliği başlattıklarını bildirdi.

Ankara'nın Güdül Belediyesi'nden temizlik seferberliği! Ekipler teyakkuzda

Ankara'nın Güdül Belediyesi'nden temizlik seferberliği! Ekipler teyakkuzda - Başkent Ankara'nın daha temiz, yaşanabilir ve düzenli olabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Ankara'nın ilçe belediyeleri bu kapsamda çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken Güdül Belediyesi'nden yeni bir açıklama geldi.

Güdül belediyesi ilçede temizlik seferberliği başlattıklarını bildirirken belediyeden yapılan açıklamada, ilçenin daha temiz bir görünüme kavuşması amacıyla temizlik seferberliği başlatıldığı bildirildi.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

BAŞKAN YALÇIN'DAN AÇIKLAMA

Açıklamada görüşlerine yer verilen Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, temizlik çalışmasının ilçenin her köşesini kapsadığını belirtti. Güdül Belediye Başkanı Yalçın, "Sessiz ve sakin ilçemizin aynı zamanda temiz olması gerekir. Temizlik personelimizin bu anlamda daha duyarlı olmasını istedik." ifadelerine yer verdi.

f2hnr6mwqaeo56a.jpg

Güdül Belediye Başkanı Yalçın, ilçeyi ziyaret edenlere temiz bir ortam sunmak istediklerini ifade etti. Bu kapsamda çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğinin altını çizen Başkan Yalçın, ilçe halkına da uyarılar bulundu. Daha temiz bir çevre için çöpleri çöp kutusuna bırakmanın, çöp bırakma saatlerine dikkat edilmesinin önemine dikkati çekti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER