Gölbaşı

Agrotec 26. Uluslararası Tarım Fuarı, Ankara'da tarım tutkunlarıyla buluşacak! Agrotec 26. Uluslararası Tarım Fuarı, Ankara'da tarım tutkunlarıyla buluşacak! Ankara'nın gözde etkinliklerinden biri olan Agrotec 26. Uluslararası Tarım Fuarı, bu yıl da tarım ve gıda sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getiriyor.
2. Mizuno Ankara Meşale Koşusu başlıyor! Heyecan dorukta 2. Mizuno Ankara Meşale Koşusu başlıyor! Heyecan dorukta "Çocuklarımızın Geleceğini Değiştirmek İçin İyilik Dolu Adımlar Atıyoruz!" sloganıyla duyurulan 2. Mizuno Ankara Meşale Koşusu, Türkiye'nin başkenti Ankara'da gerçekleşecek.
Belediye harekete geçti öğrencinin yüzü güldü! Ücretsiz servis uygulaması yeniden başladı Belediye harekete geçti öğrencinin yüzü güldü! Ücretsiz servis uygulaması yeniden başladı Türkiye'de öğrenciler için çeşitli destekler sağlanıyor. Bakanlıkların yanı sıra belediyeler tarafından da vatandaşlara sosyo-ekonomik destek sağlanırken Gölbaşı Belediyesi'nden yeni bir açıklama geldi.
Ankaralılar sahil rotası o ilçede! Bilmeyenler şoke oluyor bilenler müptelası Ankaralılar sahil rotası o ilçede! Bilmeyenler şoke oluyor bilenler müptelası Başkent Ankara'nın sosyal imkanları vatandaşların gündeminde yer alırken zaman zaman araştırma konusu olmaya da devam ediyor. Ankara'da en çok bir deniz olması hayal edilirken bu hayali gerçeğe dönüştüren bir ilçede vatandaşların uğrak noktası oluyor.
Gölbaşı Belediyesi, 194 bin ton asfaltla ilçeyi yeniden şekillendirdi! Gölbaşı Belediyesi, 194 bin ton asfaltla ilçeyi yeniden şekillendirdi! Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2019 yılından bu yana ilçede büyük çaplı çalışmalar gerçekleştiriyor. İşte bu dönemde hayata geçirilen önemli projeler...
Ankara'da rekor kaçak sigara operasyonu gerçekleşti! Ankara'da rekor kaçak sigara operasyonu gerçekleşti! Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, titizlikle yürttükleri operasyonla kaçak sigara ticaretine büyük bir darbe vurdu.
Gölbaşı Belediyesi'nden renkli etkinlik! 3. Geleneksel Sünnet Şöleni düzenlendi Gölbaşı Belediyesi'nden renkli etkinlik! 3. Geleneksel Sünnet Şöleni düzenlendi Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 3. kez gerçekleşen "Sünnet Şöleni" kapsamında 200 çocuk sünnet edildi.
Gölbaşı Belediyesi, halkıyla kahvaltıda buluştu! Gölbaşı Belediyesi, halkıyla kahvaltıda buluştu! Gölbaşı Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi sakinleri ve site yöneticileriyle kahvaltıda buluşarak, hem mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi hem de şehirdeki projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Gölbaşı Belediyesi Türkiye Yüzyılı Konserleri kapsamında ücretsiz servis hizmeti sağlayacak Gölbaşı Belediyesi Türkiye Yüzyılı Konserleri kapsamında ücretsiz servis hizmeti sağlayacak Ankara'da ilçe belediyeleri bu yaz pek çok konseri ilçe sakinleri ile buluşturdu. Gölbaşı Belediyesi de Türkiye Yüzyılı programları kapsamında ağustos ayına damga vuracak 4 günlük konser programını açıklanırken ücretsiz servis hizmeti sağlanacak.
Zara Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi? Zara Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi? Ankara'da yaz konserleri programları devam ediyor. Yaz mevsimi ile birlikte start verilen konser programları çeşitli belediyeler tarafından yürütülürken Gölbaşı Belediyesi konser takvimini açıklayarak Zara'nın geleceğini açıkladı.
Gölbaşı Belediyesi Türkiye Yüzyılı konserleri düzenleyecek! Gölbaşı Belediyesi Türkiye Yüzyılı konserleri düzenleyecek! Ankara'daki belediyeler çeşitli konserleri başkent halkına sunmaya devam ediyor. Gölbaşı Belediyesi de Türkiye Yüzyılı konser programları kapsamında 4 sanatçıyı ağırlayacağını belirtti.
Gölbaşı’nda kontrolden çıkan otomobil ağaca çarptı! 2 ölü Gölbaşı’nda kontrolden çıkan otomobil ağaca çarptı! 2 ölü Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde kontrolden çıkan otomobil ağaca çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti.