Gölbaşı

Ankara'nın o ilçesinin resmen doğal kliması! Sıcaktan bunalan akın ediyor hemen keşfedin Ankara'nın o ilçesinin resmen doğal kliması! Sıcaktan bunalan akın ediyor hemen keşfedin Ankara'nın doğal güzellikler say say bitmiyor. Son dönemde vatandaşların akın ettiği bir adreste resmen doğal klima görevi görüyor. Ankaralıların keşfetmesi gereken adresi okurlarımız için derledik.
Ankara'da yaşayanlara fırsat çıktı! Belediye konut arsası satışa çıkardı başvuru tarihlerini kaçırmayın Ankara'da yaşayanlara fırsat çıktı! Belediye konut arsası satışa çıkardı başvuru tarihlerini kaçırmayın Türkiye'nin ilan portali üzerinden çeşitli taşınmazlar satışa sunulmaya devam ediyor. Konut fiyatlarının hayli arttığı dönemde alternatif bir fiyat sunan ilan portali üzerinden başkentte belediyeden konut alanı satışı yapılacağı açıklandı.
Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde gölete düşen kız çocuğu ile onu kurtarmaya çalışan babası hayatını kaybetti Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde gölete düşen kız çocuğu ile onu kurtarmaya çalışan babası hayatını kaybetti Ankara'a çeşitli asayiş olayları meydana gelmeye devam ediyor. Edinilen bilgilere göre Ankara’da gölete düşen kızını kurtarmak için suya atlayan baba ile kurtarmaya çalıştığı kızı hayatını kaybettiği öğrenildi.
Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı Ülkemizde çeşitli nedenler trafik kazaları meydana gelirken Başkent Ankara'dan da bir son dakika haberi geldi. Gölbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Gölbaşı'nda Tulumtaş Mağaralarına nasıl gidilir, giriş ücreti ne kadar? Gölbaşı'nda Tulumtaş Mağaralarına nasıl gidilir, giriş ücreti ne kadar? Ankara'nın doğal güzellikleri arasında öne çıkan Tulumtaş Mağaralarını ziyaret etmek isteyenler için ulaşım ve giriş ücreti gibi önemli bilgileri derledik.
Ankara'nın Gölbaşı Belediyesi personelin yüzünü güldürdü! Maaş, ikramiye ve sosyal destek ödemelerine zam yapıldı Ankara'nın Gölbaşı Belediyesi personelin yüzünü güldürdü! Maaş, ikramiye ve sosyal destek ödemelerine zam yapıldı Ülkemizde artan maliyetler nedeniyle vatandaşın maaşı daha cebe girmeden eridi. Maaş zamlarının iyileştirilmesi istenirken belediyelerden de zam haberleri ardı ardına gelirken Gölbaşı Belediyesi de maaş, ikramiye ve sosyal destek ödemelerine zam yaptı.
Ankara Gölbaşı Belediyesi'nden önemli duyuru! 'İtibar etmeyiniz' Ankara Gölbaşı Belediyesi'nden önemli duyuru! 'İtibar etmeyiniz' Ankara Gölbaşı Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım oldukça dikkat çekti.
Ankara Gölbaşı Belediyesi'nde Tulumtaş Mağarasına vatandaşlardan yoğun ilgi! Ankara Gölbaşı Belediyesi'nde Tulumtaş Mağarasına vatandaşlardan yoğun ilgi! Ankara birçok tarihi ve doğal güzelliğiyle bilinen iller arasında yer alırken son olarak Gölbaşı Belediyesi Ankaralı vatandaşlara Tulumtaş Mağarası'nı kazandırdı.
Ankara Gölbaşı'ndaki Tulumtaş Mağarasını görmek isteyen vatandaşlar kuyruk oluşturdu Ankara Gölbaşı'ndaki Tulumtaş Mağarasını görmek isteyen vatandaşlar kuyruk oluşturdu Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde keşfedilen Tulumtaş Mağarası'nda yapılan restorasyon çalışmalarının ardından ziyarete açılmasıyla birlikte vatandaş akın akın ziyarete gitti. Tulumtaş Mağarası'nın girişinde oluşan kuyruk sosyal medyada gündem oldu.
Ankara Gölbaşı Belediyesi duyurdu! Restorasyonu tamamlandı o tarihe kadar tamamen ücretsiz oldu Ankara Gölbaşı Belediyesi duyurdu! Restorasyonu tamamlandı o tarihe kadar tamamen ücretsiz oldu Başkent Ankara'da pek çok doğal alan yer ediniyor. Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Tulumtaş Mağarası da restore edilerek ziyarete açılırken Gölbaşı Belediyesi'nden Ankaralılara müjde niteliğinde bir haber geldi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek'ten nikah! kızını evlendirdi Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek'ten nikah! kızını evlendirdi Ankara'da Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek nikah şahitliğini Devlet Bahçeli'nin yaptığı nikah töreninde kızı Ece ve damadı Muharrem Türker'i evlendirdi.
Gölbaşı Belediyesi'nden uçkun ve larva ilaçlaması! Ekipler harekete geçti! Gölbaşı Belediyesi'nden uçkun ve larva ilaçlaması! Ekipler harekete geçti! Gölbaşı Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bunun ile birlikte belediyeye bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri uçkun ve larva ilaçlaması için harekete geçti.