Gölbaşı

Ankara'da 26. AGROTEC Uluslararası Tarım Fuarı başarıyla tamamlandı! Ankara'da 26. AGROTEC Uluslararası Tarım Fuarı başarıyla tamamlandı! Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, tarım sektörünün önemli etkinliklerinden biri olan 26. AGROTEC Uluslararası Tarım Fuarı, büyük bir katılımla sona erdi.
Ankara'da 10. Renkli Koşu Festivali düzenlendi! Ankara'da 10. Renkli Koşu Festivali düzenlendi! Ankaralılar, şehirlerinin renkli ve eğlenceli yüzünü keşfetmek için 10. Renkli Koşu Festivali'nde buluştu. Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen bu renk dolu etkinlik, her yaştan katılımcıyı bir araya getirerek unutulmaz anlara sahne oldu.
Tarım ve teknoloji dünyası 26. AGROTEC 2023 fuarında buluştu! Tarım ve teknoloji dünyası 26. AGROTEC 2023 fuarında buluştu! Ankara'da Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, AGROTEC 2023 26. Uluslararası Tarım Fuarı'nın üçüncü gününde fuara katılan ziyaretçilerle bir araya gelerek fuarı gezdi ve katılımcılarla sohbet etti.
Darüşşifa Okulları açık hava sinemasıyla öğrencileri Ankara'da buluşturdu! Darüşşifa Okulları açık hava sinemasıyla öğrencileri Ankara'da buluşturdu! Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, Darüşşifa Okulları tarafından düzenlenen açık hava sinema etkinliği, 800 öğrenci ve ailelerini bir araya getirdi.
Gölbaşı'nda düzenlenen Agrotec 26. Uluslararası Tarım Fuarı'nda yarışmacılar kıyasıya yarıştı Gölbaşı'nda düzenlenen Agrotec 26. Uluslararası Tarım Fuarı'nda yarışmacılar kıyasıya yarıştı Ankara Gölbaşında düzenlenen Agrotec 26. Uluslararası Tarım Fuarı hız kesmeden sürüyor. Fuarda yetiştiriciler de çeşitli yarışmalara katılırken ortaya renkli görüntüler çıktı.
Sagopa ve Haluk Levent Konseri nerede, EGO ile Ankara Gölbaşı'na nasıl gidilir? Sagopa ve Haluk Levent Konseri nerede, EGO ile Ankara Gölbaşı'na nasıl gidilir? Ankaralıların yayımlandığı günden beri vatandaşların sorduğu, Başkent Kalkınma Projesi (BAKAP) açılışını gerçekleştirecek olan "Sagopa Kajmer ve Haluk Levent konserine nasıl gidilir?" sorusu merak konusu olmaktaydı.
Agrotec 26. Uluslararası Tarım Fuarı, Ankara'da tarım tutkunlarıyla buluşacak! Agrotec 26. Uluslararası Tarım Fuarı, Ankara'da tarım tutkunlarıyla buluşacak! Ankara'nın gözde etkinliklerinden biri olan Agrotec 26. Uluslararası Tarım Fuarı, bu yıl da tarım ve gıda sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getiriyor.
2. Mizuno Ankara Meşale Koşusu başlıyor! Heyecan dorukta 2. Mizuno Ankara Meşale Koşusu başlıyor! Heyecan dorukta "Çocuklarımızın Geleceğini Değiştirmek İçin İyilik Dolu Adımlar Atıyoruz!" sloganıyla duyurulan 2. Mizuno Ankara Meşale Koşusu, Türkiye'nin başkenti Ankara'da gerçekleşecek.
Belediye harekete geçti öğrencinin yüzü güldü! Ücretsiz servis uygulaması yeniden başladı Belediye harekete geçti öğrencinin yüzü güldü! Ücretsiz servis uygulaması yeniden başladı Türkiye'de öğrenciler için çeşitli destekler sağlanıyor. Bakanlıkların yanı sıra belediyeler tarafından da vatandaşlara sosyo-ekonomik destek sağlanırken Gölbaşı Belediyesi'nden yeni bir açıklama geldi.
Ankaralılar sahil rotası o ilçede! Bilmeyenler şoke oluyor bilenler müptelası Ankaralılar sahil rotası o ilçede! Bilmeyenler şoke oluyor bilenler müptelası Başkent Ankara'nın sosyal imkanları vatandaşların gündeminde yer alırken zaman zaman araştırma konusu olmaya da devam ediyor. Ankara'da en çok bir deniz olması hayal edilirken bu hayali gerçeğe dönüştüren bir ilçede vatandaşların uğrak noktası oluyor.
Gölbaşı Belediyesi, 194 bin ton asfaltla ilçeyi yeniden şekillendirdi! Gölbaşı Belediyesi, 194 bin ton asfaltla ilçeyi yeniden şekillendirdi! Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2019 yılından bu yana ilçede büyük çaplı çalışmalar gerçekleştiriyor. İşte bu dönemde hayata geçirilen önemli projeler...
Ankara'da rekor kaçak sigara operasyonu gerçekleşti! Ankara'da rekor kaçak sigara operasyonu gerçekleşti! Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, titizlikle yürttükleri operasyonla kaçak sigara ticaretine büyük bir darbe vurdu.