Gölbaşı

Ankara'da korkutan yangın! Balıkçı alev altında kaldı Ankara'da korkutan yangın! Balıkçı alev altında kaldı Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde dün gece yarısı başlayan yangın korkuttu! Bir balıkçı alevlerin altında kaldı.
Ankara'da üniversite öğrencileri nostaljik tramvay turu yaptı Ankara'da üniversite öğrencileri nostaljik tramvay turu yaptı Başkent Ankara'da tramvay hasreti çekenler için adres belli oldu. Gölbaşı ilçesinde bulunan tramvaya olan ilgi devam ederken üniversite öğrencileri unutulmaz bir tur etkinliği gerçekleştirdi.
Ankara Gölbaşı'ndaki lisede kütüphane açılışı Ankara Gölbaşı'ndaki lisede kütüphane açılışı Hayırseverlerin yardımları devam ederken Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde de bir okulun kütüphanesi için yardımda bulundu.
Gölbaşı Belediyesi çocuklara yüzme eğitimi vermeye devam ediyor Gölbaşı Belediyesi çocuklara yüzme eğitimi vermeye devam ediyor Gölbaşı Belediyesi başkentte yaptığı çalışmalar ile takdir toplamaya devam ediyor. Son olarak bölgede yüzmeye bilmeyen çocuklara verdiği eğitimle örnek belediyeler arasında yerini aldı.
Gölbaşı'nda yapılan projeler bölgedeki ticareti canlandırdı Gölbaşı'nda yapılan projeler bölgedeki ticareti canlandırdı Ankara'nın Gölbaşı Belediyesi yaptığı çalışmalar ve projelerle takdir toplamaya devam ediyor. Son zamanlarda hayata geçirilen projeler ilçedeki ticari hayatı da canlandırdı.
Gölbaşı Belediyesi "Merkez Meydan"ın açılışını yaptı Gölbaşı Belediyesi "Merkez Meydan"ın açılışını yaptı Gölbaşı'nda Türk destanları ile tasarlanan Merkez Meydan açıldı. Meydanda Ankara yönünden gelenler koşan at heykeli, Konya'dan gelenler ise bozkurt heykeli ile karşılaşacak.
Gölbaşı Belediyesi Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutluyor Gölbaşı Belediyesi Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutluyor Ankara'da ki bütün ilçe belediyeleri Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlarken, Gölbaşı Belediyeside kutlamalarını tüm coşkusuyla devam ettiriyor.
Gölbaşı’nda engelli bireyler UYUM ile sosyal yaşama adapte oluyor Gölbaşı’nda engelli bireyler UYUM ile sosyal yaşama adapte oluyor Gölbaşı Belediyesi'nin engelli bireyler için hayata geçirdiği projeler yakından takip ediliyor. Gölbaşı Belediyesince hizmete açılan Umutlu Yaşam ve Uygulama Merkezi sayesinde engelli bireylerin sosyal yaşama adapte olması kolaylaştırıyor.
Gölbaşı Belediyesi evde hasta bakım hizmetleri ile yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara destek oluyor Gölbaşı Belediyesi evde hasta bakım hizmetleri ile yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara destek oluyor Gölbaşı Belediyesi birbirinden yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Evde bakım hizmeti ile yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara destek olacağını açıklayan Gölbaşı Belediyesi'nden önemli bir açıklama geldi.
Gölbaşı Belediyesi iş arayanlara umut kapısı oldu Gölbaşı Belediyesi iş arayanlara umut kapısı oldu Ankara'da ilçe belediyeleri yürüttükleri projeler ile Türkiye'de dikkat çekerken aynı zamanda işsizlikle de mücadele ediliyor. Gölbaşı Belediyesi bünyesinde barındırdığı Kariyer Noktası ile vatandaşlara iş bulmaları konusunda yardımcı oluyor.
Gölbaşı'nda Ankara'nın başkent oluşunun 100. yılında 100. Yıl Buz Pateni ve Tırmanma salonu açıldı Gölbaşı'nda Ankara'nın başkent oluşunun 100. yılında 100. Yıl Buz Pateni ve Tırmanma salonu açıldı Ankara Gölbaşı'nda, Ankara'nın başkent oluşunun 100. yılında 100. yıl Buz Pateni ve Tırmanma Salonu Tesisini vatandaşların hizmetine açıldı.
Gölbaşı Belediyesi ekipleri sahada! Gölbaşı'ndaki iş yerlerinde ruhsat denetimi yapılıyor Gölbaşı Belediyesi ekipleri sahada! Gölbaşı'ndaki iş yerlerinde ruhsat denetimi yapılıyor Başkent Ankara'da iş yerleri denetlenmeye devam ediyor. Gölbaşı Belediyesi ekipleri de sahaya inerek ruhsat denetimi gerçekleştirdi. Belediye ekipleri tarafından yapılan ruhsat denetiminde elde edilen veriler paylaşıldı.