Haluk Levent'ten Gölbaşı Belediyesi'ne sürpriz ziyaret!

Türkiye’nin ünlü sanatçılarından olan Haluk Levent bugün Gölbaşı Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Yakup Odabaşı ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Haluk Levent'ten Gölbaşı Belediyesi'ne sürpriz ziyaret!

Türkiye’nin ünlü sanatçılarından olan Haluk Levent bugün Ankara’da bazı temaslarda bulundu. Aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine yardımcı olan Ahbap Derneği’nin de kurucusu olan Haluk Levent, Gölbaşı Belediyesi’ni de ziyaret etti. Bu ziyarette Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ile görüşen Haluk Levent bazı konularda fikir alışverişi yaptılar.

Haluk Levent'ten Gölbaşı Belediyesi'ne sürpriz ziyaret!

GÖLBAŞI’NI ÇOK BEĞENDİ

Gerçekleştirilen görüşmede Gölbaşı’nı çok beğendiğini söyleyen Haluk Levent ilçenin güzelliklerine hayran kaldı. Ayrıca Gölbaşı Belediyesi’nin gelecek yatırımları için de Başkan Yakup Odabaşı’ndan bilgi alan Haluk Levent çevre dostu bir anlayışın uygulanacak olmasından dolayı memnun kaldı. Yakup Odabaşı ile Haluk Levent hoş bir sohbet gerçekleştirerek görüşmenin ana gerekçesi olan ortak bir projeyi masaya yatırdılar.

HALUK LEVENT SÜRPRİZİ YAPILACAK

Haluk Levent’in kendilerine yaptığı ziyaret sonrasında açıklama yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “Değerli sanatçımız ve Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent, belediyemizi ziyaret etti. Gölbaşımızın güzellikleri ve geleceği ile ilgili hoş sohbette bulunduk. Önümüzdeki günlerde kendisiyle ilgili hemşehrilerimize bir sürprizimiz olacak. Nazik ziyareti için kendilerine çok teşekkür ederim.” dedi.

Haluk Levent'ten Gölbaşı Belediyesi'ne sürpriz ziyaret! - Resim : 2

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın Haluk Levent ile ilgili olarak yaptığı açıklama heyecan yarattı. Haluk Levent ile ilgili Gölbaşılılara yapılacak olan sürpriz merak konusu oldu. Bunun bir konser mi yoksa sosyal sorumluluk projesi mi olacağı açıklanmadı. Bu konuda ilerleyen günlerde Gölbaşı belediyesi tarafından kamuoyuna bilgilendirme yapılması bekleniyor.

SONRAKİ HABER