Gölbaşı'nda yenilenen Ahiboz muhtarlık binası hizmete açıldı!

Gölbaşı Belediyesinin Ahiboz Mahallesi'nde yenilediği muhtarlık binası düzenlene törenle hizmete açıldı.

Gölbaşı'nda yenilenen Ahiboz muhtarlık binası hizmete açıldı!

Gölbaşı Belediyesi, Ahiboz Mahallesi'nde bulunan muhtarlık binasını yenileyerek düzenlenen bir törenle hizmete açtı.

Belediye Başkanı Şimşek, törende yaptığı konuşmada, köylerde güvenlik kameraları kurulduğunu ve camilere sıcak su sağlamak için güneş enerji sistemi kurulduğunu belirterek Gölbaşı'nın doğalgazla buluştuğunu ifade etti. Şimşek, ilçenin tamamına doğalgaz getirme çalışmalarının devam ettiğini de vurguladı.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Gölbaşı Belediyesi, konuyla ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda:

"Ahiboz Mahallesi yeni muhtarlık binası açılışına Belediye Başkanımız Sn. Ramazan Şimşek, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Sn. Serdar Tekin, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Sn. Selim Akceylan, İlçe Jandarma Komutanı Sn. Mikail Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Sn. Yılmaz Doğan, başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte katılım sağladı." ifadelerine yer verdi.

ankara-8.jpg

"Birçok projemizi hayata geçirdik"

İlçenin tamamına doğalgaz getirmek için çalıştıklarını söyleyen Şimşek, "Seçim vaatlerimizin yüzde 98'ini gerçekleştirdik. Seçim beyannamemizde olmayan 8 projemizi daha hayata geçirdik. Tulumtaş mağarası, tramvay, bilardo kompleksi, fuar alanı gibi birçok projemizi hayata geçirdik." dedi. Muhtar Şenol Ercan ise binanın yenilenmesi nedeniyle teşekkür ederek mahalledeki hizmet kalitesinin daha da yükseldiğini söyledi.

Açılış törenine, Belediye Başkanı Şimşek, AK Parti İlçe Başkanı Selim Ak Ceylan, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin ve mahalle muhtarı Şenol Ercan da katıldı.

ankara-7-001.jpg

Ahiboz Mahallesi'nde hizmet kalitesini yükselten bu önemli adım, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Gölbaşı Belediyesi'nin bölgedeki gelişmeleri yakından takip ederek ilçenin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER