Gölbaşı'nda düzenlenen Agrotec 26. Uluslararası Tarım Fuarı'nda yarışmacılar kıyasıya yarıştı

Ankara Gölbaşında düzenlenen Agrotec 26. Uluslararası Tarım Fuarı hız kesmeden sürüyor. Fuarda yetiştiriciler de çeşitli yarışmalara katılırken ortaya renkli görüntüler çıktı.

Gölbaşı'nda düzenlenen Agrotec 26. Uluslararası Tarım Fuarı'nda yarışmacılar kıyasıya yarıştı

Ankara'da çeşitli kurumlar tarafından farklı etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde düzenlenen “Agrotec 26. Uluslararası Tarım Fuarı” da ilgi görmeye devam ediyor. AGROTEC Uluslararası Tarım Fuarı ile tarım sektöründe faaliyet gösteren imalat ve ithalatçıları, sektöre ait kurum kuruluş ve işletmeleri çiftçilerle bir araya getirmek amaçlanıyor.

aw031336-11.jpg

İmalatçıların en son sistem ve teknolojiyle ürettikleri ve ithal ettikleri ürünlerini gerek rakiplerine gerekse ziyaretçiye tanıtmaları için uygun zemin hazırlamak, Türk üretici ve tüketicisine dünya kapılarını açarak ithalat ve özellikle ihracat imkanı sunan Agrotec 26. Uluslararası Tarım Fuarı, 17 Eylül’e kadar devam edecek.

aw031336-07.jpg

AGROTEC 26. ULUSLARARASI TARIM FUARI DEVAM EDİYOR

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bu yıl 26’ncısı düzenlenen, Agrotec 26. Uluslararası Tarım Fuarı yarışmalarıyla devam ediyor. Gölbaşı Fuar ve Kurban Alanında gerçekleştirilen fuarda en lezzetli höşmerim ve domates yarışması yapıldı. Jüriler, yarışmacıların yetiştirdiği en lezzetli domatesi ve pişirdikleri höşmerimi seçtiler.

aw031336-08.jpg

Yarışmacılar, kendi yetiştirdikleri domatesleri ve pişirdikleri höşmerimleri jüriye sunarken domates ve höşmerim sunumlarının ardından jüri tarafından puanla yapıldı.

aw031336-01.jpg

İlk 3’e giren yarışmacılara plaket ve altın verildi. Lezzetli domates yarışmasında birinci olan Sibel Çakır, “Bahçede yetiştirdim. Kendi suyumuzla ve emeğimizle. Her gün sulama ve çapa ile gübre kullanmadan çocuğa baktığım gibi baktım” ifadelerine yer verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER