Gölbaşı'nda çıkan yangında otomobiller ve dükkanlar kullanılamaz hale geldi

Ankara'da oto tamircisinde çıkan yangında 3 dükkan ve 3 otomobil kullanılamaz hale geldi.

Gölbaşı'nda çıkan yangında otomobiller ve dükkanlar kullanılamaz hale geldi

Olay Ankara'nın Gölbaşı'nda yaşandı. Edinilen bilgilere göre sanayiye tamir edilmesi için gelen bir otomobilin henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı arabanın benzin deposu alev aldı ve yanmaya başladı. Tamirhanedeki çalışanlar olay anında müdahale etmeye çalışsa da alevler yan dükkanlara da sıçradı. Etraftaki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayı itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi.

Yangın daha fazla büyümeden itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olayda can kaybı yaşanmazken, 3 otomobil ve 3 dükkan kullanılamaz hale geldi. Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

"ALEVLERİN BOYU BAYAĞI YÜKSEKTİ"

Olay anında alanda bulunan ve itfaiye ekiplerine yardım eden Yakup Usta, “Arkadaki dükkanda benzin taşırması olmuş, o sebepten dolayı da yangın yaşanmış. Alevler de çatıya sıçramış. Ardından da diğer dükkanlara sıçramış. Büyük bir yangındı, en az 3 dükkana sıçramış alevler. 3 tane de araba yanmış. Alevlerin boyutu bayağı yüksekti. Ölü ve yaralı yok. İtfaiye ekipleri gelip yangını söndürdü. Herkes yardıma geldi” ifadelerini kullandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER