Gölbaşı Belediyesinden yaşlıların hayatlarını kolaylaştıran evde bakım hizmeti

İleri yaşlarda olmaları, fiziki ya da başka nedenlerden ötürü sağlık noktalarına gidemeyen vatandaşlar için Gölbaşı Belediyesi ücretsiz olarak evlere gidiyor.

Gölbaşı Belediyesinden ücretsiz evde bakım hizmeti

Her vatandaş aynı maddi ve manevi imkanlara sahip olamadığından ötürü, bazı bireyler ihtiyaç duyduğu halde hastaneye gidemiyor. Hastanın durumu gibi nedenlerde vatandaşların hastaneye gidememe sebepleri arasında yer alıyor.

Gölbaşı Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında bu vatandaşların mağdur olmaması ve ihtiyaçlarının giderilmesi adına ücretsiz evde bakım hizmetini devreye sokmuştu.

Gölbaşı Belediyesinden yaşlıların hayatlarını kolaylaştıran evde bakım hizmeti

BİRİNCİL SAĞLIK HİZMETLERİ VERİLİYOR

Ekipler evde sağlık hizmetinden yararlanabileceğine kanaat getirdiği kişilerin evlerine giderek onlara pansuman, enjeksiyon, tansiyon ölçümü, şeker ölçümü gibi müdahalelerde bulunuyor.

Ekipler ihtiyacı olduğu konusunda karar verilen herkese bu hizmeti uyguluyor. Bu hizmetten yararlanmak için herhangi bir yaş sınırı bulunmuyor. Aralıklar ile gerçekleştirilen ücretsiz evde bakım hizmeti ile ilgili kişinin güncel sağlık durumu hakkında daha net bilgi sahibi olunabiliyor.

"SAĞLIKLI BİR GÖLBAŞI"

Gölbaşı Belediye Başkan Yakup Odabaşı da vermiş oldukları bu hizmet ile ilgili "Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Onların sağlığı ve mutluluğu bizim için her şeyden önemli" demişti.

Bu hizmetten yararlanmak isteyen Gölbaşında oturan vatandaşların Gölbaşı Belediyesine ulaşması yeterli. Gerekli işlemlerin ardından ekipler başvuran kişinin de evine gidiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER