Gölbaşı Belediyesinden üniversite öğrencilere hoş geldiniz karşılaması

Ankara'nın bir çok ilçesi, sınırları içerisinde barındırdıkları üniversite kampüs ve yurtları ile öğrencilere ev sahipliği yapıyor. Bu ilçelerden olan Gölbaşında öğrencilere ilçeye dönüşleri için özel bir sürpriz hazırlandı.

Gölbaşı Belediyesinden üniversite öğrencilere hoş geldiniz karşılaması

Üniversite döneminin içinde bulunulan günlerde başlamasından dolayı farklı şehirlerden ve ülkelerden insanlar Ankara'ya dönmeye başladı. Yüzbinlerce öğrencinin yeniden toplandığı Ankara'da Gölbaşı Belediyesi ilçelerindeki öğrencileri atıştırmalık ve çay ikramı ile karşıladı.

Gölbaşı Belediyesinden üniversite öğrencilere hoş geldiniz karşılaması

BAŞKAN ODABAŞINDAN ÖĞRENCİLERE DESTEK MESAJI

Gazi, Hacı Bayram Veli ve Ankara Üniversitesi kampüslerinin önünde kurulan stantlar ile öğrenciler için sıcak bir ortam oluşturuldu. Öğrencilere her zaman sahip çıkacaklarını ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı "Gölbaşı Belediyesi olarak eğitim hayatları boyunca yanlarında olacağız. Onlar bizim geleceğimiz. Eğitim yolculuklarında tüm imkânlarımızla yanlarında olacağız. Gölbaşı’mızda eğitim öğretime başlayan tüm öğrenci kardeşlerime ve eğitimcilerimize başarılarla dolu bir yıl diliyorum" şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİLER ANKARA'YI TERCİH EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde ABB'de AŞTİ'ye bir stant kurarak öğrencileri güzel bir şekilde karşılamaya başlamıştı. Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinin yer aldığı Ankara'da öğrenciler için okul dışı benzer programlar gerçekleştiriliyor. Öğrencilerin şehri benimsemesi okul hayatlarına da olumlu şekilde yansıyor. Ankara'daki okul hayatlarına güzel başlayan öğrenciler için yerel yönetimler adımlar atmaya devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER