Gölbaşı Belediyesi'nden renkli etkinlik! 3. Geleneksel Sünnet Şöleni düzenlendi

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 3. kez gerçekleşen "Sünnet Şöleni" kapsamında 200 çocuk sünnet edildi.

Gölbaşı Belediyesi'nden renkli etkinlik! 3. Geleneksel Sünnet Şöleni düzenlendi

Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı'nda gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, eğlenceli oyun alanları, sihirbazlar, palyaçolar, çizgi film karakterleri ve maskotlar eşliğinde keyifli vakit geçirdi. Ayrıca, çocuklara Gölbaşı Belediyesi tarafından pamuk şekeri ikram edildi.

aa-20230829-32022940-32022937-golbasi-belediyesi-3-geleneksel-sunnet-soleni-yapildi.jpg

"Elimizden geleni yapıyoruz"

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek etkinlik sırasında yaptığı konuşmada, ilçede çocuklara sadece sünnet şöleninde değil, anaokulundan üniversite yaşına kadar her daim destek verdiklerini ifade etti. Şimşek, "Sünnet ettikleri bu gün, çocuklar için önemli bir anı oluyor. Biz, çocuklarımızı ülkemize kazandırmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Gölbaşı'nda yaşayan evlatlarımızın ülkemize daha fazla faydalı bireyler olabilmeleri için sürekli olarak çaba harcıyoruz." dedi.

Gölbaşı Belediyesi, düzenlenen etkinlik ile ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda,

"Gölbaşı’nda Şölen Heyecanı Bir Başka... 3. Geleneksel Sünnet Şöleni’miz birbirinden özel etkinlerle Atatürk Sahil Parkı’nda devam ediyor. Çocuklarımıza sürpriz hediyelerimiz de var." ifadelerine yer vermişti.

aw019059-04.jpg

"Halkımızın ihtiyacı var"

Başkan Şimşek aynı zamanda, Gölbaşı Belediyesi olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında "Türkiye Yüzyılı" adıyla konserler düzenlediklerini de belirtti. Şimşek, Gölbaşı halkının en güzel etkinlikleri hak ettiğini ifade ederek, "Halkımızın böyle etkinliklere ihtiyacı var. Biz de Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne yakışır şekilde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz." diye ekledi.

aa-20230829-32022940-32022939-golbasi-belediyesi-3-geleneksel-sunnet-soleni-yapildi.jpg

Etkinlikte sünnet olan çocuklara Belediye Başkanı Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek tarafından bisikletler hediye edildi. Sünnet olan çocukların aileleri de Başkan Şimşek'e destekleri için teşekkür etti. Gölbaşı Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı konserleri ise Sefo, Resul Dindar ve Özgür Can Çoban gibi ünlü sanatçıların sahne almasıyla devam edecek. 30 Ağustos'ta ise konserler Zara'nın performansıyla sona erecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER