Gölbaşı Belediyesinden istihdama destek: personel alımı duyurusu paylaşıldı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde iş arayan vatandaşların daha hızlı bir şekilde arayışlarının sonlanması için Gölbaşı Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ekim ayı bir firma için yapılacak alım ile ilgili duyuru yapıldı.

Gölbaşı Belediyesinden istihdama destek

Kendilerini ve ailelerini geçindirme konusunda iş arayan vatandaşlar için yaşadıkları yer dahil olmak üzere ilçe belediyelerinin istihdam noktaları önemli bir görev görüyor. İşveren ile iş arayanların daha hızlı birbirini bulması adına yapılan duyurulara yenileri eklenmeye devam ediyor.

Gölbaşı Belediyesi Kariyer Noktası bu konuda ilçe sakinlerine yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Konu ile ilgili Gölbaşı Belediyesi tarafından ilerleyen günlerde bir mobilya firmasının alım yapacağı ve kendilerinin bu süreçte aracı vazifesi göreceği ifade edildi.

Gölbaşı Belediyesinden istihdama destek: personel alımı duyurusu paylaşıldı

ALIMA DAİR DETAYLI BİLGİLER VERİLDİ

Konu ile ilgili yapılan açıklamada "İlgili pozisyonlarda çalıştırılmak üzere personel alımı yapacaktır. Görüşmeler, 4 Ekim Cuma günü saat 10.00’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Çalışma şartlarıyla ilgili detaylar görüşme sırasında şirket yetkilileri tarafından aktarılacaktır" denildi.

Alımların hangi alanlar ile ilgili olacağı da şu şekilde sıralandı;

•Satış Danışmanı
•Üretim Personeli
•Yüklemeci
•Montaj ve Sevkiyat Elemanı
•Forklift Operatörü

İş arayan ve çevresinde iş arayan vatandaşlar için bu ilanlar önem taşıyor. Belediyelerin ulaşabildiği kitle sayısının daha yüksek oluşu işverenler içinde önemli bir husus olarak göze çarpıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER