Gölbaşı Belediyesi Türkiye Yüzyılı Konserleri kapsamında ücretsiz servis hizmeti sağlayacak

Ankara'da ilçe belediyeleri bu yaz pek çok konseri ilçe sakinleri ile buluşturdu. Gölbaşı Belediyesi de Türkiye Yüzyılı programları kapsamında ağustos ayına damga vuracak 4 günlük konser programını açıklanırken ücretsiz servis hizmeti sağlanacak.

Gölbaşı Belediyesi Türkiye Yüzyılı Konserleri kapsamında ücretsiz servis hizmeti sağlayacak

Gölbaşı Belediyesi Türkiye Yüzyılı Konserleri kapsamında ücretsiz servis hizmeti sağlayacak - Ankara'da çeşitli konserler halka ücretsiz olarak sunulmaya devam ediyor. Başkentin sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden pek çok ilçe belediyesi de vatandaşa ücretsiz hizmet sunuyor. Ankara'da Türkiye Yüzyılı programları kapsamında da Gölbaşı Belediyesi'nin 4 gün süreyle konser vereceği bildirildi.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

Gölbaşı Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamalar kapsamında ilçede 4 günlük konser programını duyurdu. 27 Ağustos tarihinde başlayacak olan konser programlarına dair detaylı bir açıklamaya yer veren Gölbaşı Belediyesi, ''Zaferin Coşkusunu Hep Birlikte Paylaşalım! Gölbaşı Belediyesi olarak düzenleyeceğimiz Türkiye Yüzyılı konserlerine tüm vatandaşlarımız davetlidir.'' ifadelerine yer verdi. Bununla birlikte konser alanına ücretsiz servis imkanı sağlanacağı bildirildi.

GÖLBAŞI'NDA 4 GÜN 4 KONSER

Gölbaşı Belediyesince 27 - 30 Ağustos 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan konserlerde sahne alacak isimler;

Sefo, Resul Dindar, Özgür Can Çoban, Zara olarak listelendi.

27 Ağustos Pazar günü Sefo konseri ile start verecek olan konser programı 30 Ağustos tarihinde son bulacak. Söz konusu konserler Gölbaşı ilçesindeki Atatürk Sahil Parkı'nda yapılacak.

ATATÜRK SAHİL PARKI NEREDE?

Gölbaşı ilçesinde bulunan Atatürk Sahil Parkı'nın tam adresi;

Gaziosmanpaşa, 06830 Gölbaşı/Ankara olarak bildirildi.

GÖLBAŞI BELEDİYESİ'NDEN ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ DUYURUSU

Gölbaşı Belediyesi de vatandaşlara ücretsiz servis hizmeti duyurusu yaptı. ''DUYURU!'' ifadelerine yer veren Gölbaşı Belediyesi, ''Sevgili Vatandaşlarımız, 27 - 28 - 29 - 30 Ağustos tarihlerinde Belediyemiz tarafından düzenlenen konserlere saat 16:30 itibariyle TOKİ’den 15 dakikada bir, otobüs güzergahı boyunca ve TEİAŞ önünden Atatürk Sahil Parkı'na otobüslerimiz kalkacaktır. Bilginize sunulur.'' denildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER