Gölbaşı Belediyesi talepte bulunan okulları temizliyor

Ankara'nın okulları arasında yerel yönetimlerden temizlik konusunda destek isteyenlere bulundukları ilçe yönetimi tarafından ekipler gönderiliyor. Okullar elden geçirilerek eğitime elverişliliği korunuyor.

Gölbaşı Belediyesi talepte bulunan okulları temizliyor

Son günlerde sıkça dile getirilen okullarda temizlik sorunu ile ilgili Ankara'da Büyükşehir Belediyesi seferberlik başlatmıştı. ABB yönetiminin bu adımına ek olarak Ankara'nın çok sayıda ilçesinde de benzer hamleler gelmişti.

"ÇOCUKLARIMIZIN TEK DÜŞÜNCESİ EĞİTİM OLSUN"

Gölbaşı Belediyesi de bu hamleye uyarak kendilerinden temizlenme konusunda yardım isteyen okullara gerekli müdahaleyi yapmaya başladı. Konu ile ilgili konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı çocukların tek düşüncesinin eğitim olması gerektiğini, gerisini kendilerinin halledeceğini söyledi.

Gölbaşı Belediyesi talepte bulunan okulları temizliyor

Başkan Odabaşı "Temizlik talebinde bulunan her okulumuzla özel olarak ilgilenip ekiplerimizi yönlendirerek çocuklarımızın hijyenik ortamlarda eğitim alması için çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatlarının en iyi şartlarda eğitim almasını sağlamaya kararlıyız. Beraber daha temiz ve sağlıklı bir gelecek inşa edelim" dedi.

ÖĞRENCİLERİN SAĞLIKLI ORTAMDA EĞİTİM GÖRMESİ SAĞLANIYOR

Gölbaşı Belediyesi ekipleri gidilen okulların bahçesinde, koridorlarında ve sınıflarında yaptığı temizlik ile öğrencilerin sağlıklı bir şekilde eğitim görmesine katkıda bulundu. Ekiplerin çalışmalarına ilerleyen günlerde de talebe ve ihtiyaca göre devam etmesi bekleniyor. Ailelerde çocuklarının temiz sınıflarda eğitim görmesini istiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER