Gölbaşı Belediyesi spor kursları yeni dönem kayıtları başlıyor

Gölbaşı ilçesinde boş zamanını sağlıklı yaşam için spor yaparak geçirmek isteyenler için Belediye tarafından kurslar veriliyor. Zumba, Pilates, Yüzme ve Spinning branşlarında verilecek kurslar ile ilgili gölbaşı Belediyesi bir paylaşımda bulundu.

Gölbaşı Belediyesi spor kursları yeni dönem kayıtları başlıyor

Gölbaşı Belediyesi yıl içinde vatandaşlara farklı alanlarda kurslara gitme imkanı sağlıyor. Söz konusu kurslarda, alanında uzman eğitmenler kursiyerlere eğitim veriyor. Kursiyerler aldıkları eğitim doğrultusunda kurslarda bilgili bir konuma geliyor.

Her yaştan insana yönelik faaliyetlerde bulunan Gölbaşı Belediyesi sosyal medya hesabından bir duyuru yaptı. Söz konusu duyuruda Zumba, Pilates, Yüzme ve Spinnig kurslarının yeni dönem kayıtlarının 10 Ekim tarihinde başlayacağı belirtildi.

Gölbaşı Belediyesi spor kursları yeni dönem kayıtları başlıyor

KURSLAR 3 FARKLI BELEDİYE TESİSİNDE VERİLECEK

Yarından itibaren kayıtları alınacak kurslar 15 Ekim tarihinde 3 farklı tesiste başlayacak. Gölbaşı Belediyesi bu kurslara katılmak isteyen vatandaşlar için eğitimlerin Rauf Denktaş Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, Şehit Demet Sezen Spor Merkezi ve Prof. Dr. Suat Sezgin Aile Yaşam Merkezinde verileceğini duyurdu.

Kurs kayıtlarında çocuklar için en erken 2018 Ekim doğumlu olanlara kadar alım yapılacağı aktarıldı. Başvurularda ikametgah belgesi ve kimlik fotokopisi zorunluluğu tutulurken, kursa kayıt yaptıran kişilerin 3 gün içinde iptal ve iade yapabileceği belirtildi.

Gölbaşı Belediyesi tarafından duyurusu yapılan bu kurslar için kayıtlar Belediye Hizmet Binasında alınacak. Kurs ile ilgili detaylı bilgilerde yine burada ilgililerden edinilebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER