Gölbaşı Belediyesi personel alımı ilanı paylaştı

İş arayan vatandaşlara yönelik yerel yönetimler bünyesinde bulunan kariyer birimleri sık sık ilanlar paylaşıyor. Bu hamle ile iş arayan işletmelerin sesini daha çok insana duyurması da sağlanıyor.

Gölbaşı Belediyesi personel alımı ilanı paylaştı

Toplumumuzda yıllardır dile getirilen bir sorun olan işsizlik konusunda devlet ve özel sektör kurumları el ele vererek çalışıyor. Bu noktada hem hükümet hem de yerel yönetimler çeşitli hamleler gerçekleştiriyor.

Gölbaşı Belediyesi personel alımı ilanı paylaştı

ALIMIN GÜNÜ VE SAATİ PAYLAŞILDI

Gölbaşı Belediyesi de bu noktada iş arayan vatandaşlar için önem arz eden bir ilan paylaştı. Gölbaşı Belediyesi Kariyer Biriminin işe alım sürecinde aracılık yaptı ilanın detayları şu şekilde oldu;

"Yunus Marketler Zinciri ilgili pozisyonlarda çalışmak üzere personel alımı yapacaktır.
Görüşmeler, 23 Eylül 2024 Pazartesi günü, saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Çalışma şartlarıyla ilgili detaylar görüşme sırasında şirket yetkilileri tarafından aktarılacaktır"

İŞ ARAYANLAR İÇİN ÖNEMLİ FIRSAT

Yayınlanan ilanda söz konusu marketin Şarküteri, Reyon, Temizlik ve Depo Görevlisi ile Kasiyer, Kasap ve Şoför arandığı ifade edildi. Bu alanlarda iş arayan ya da bu alanlarda çalışabilecek olan insanların Gölbaşı Belediyesi tarafından ilan edilen yerde ilgili gün ve tarihte bulunması gerekiyor. Detaylı bilgi almak isteyenler Gölbaşı Belediyesi ile irtibata geçebilirler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER