Gölbaşı Belediyesi nerede, nasıl gidilir, güncel açık adresi nedir?

Başta Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yaşayan vatandaşlar olmak üzere, gün içinde çok sayıda vatandaş Gölbaşı Belediye binasına gidiyor. İlk defa gidenler ya da uzun süredir gitmeyenler ilk olarak binanın konumunun neresi olduğunu araştırıyor.

Gölbaşı Belediyesi nerede, nasıl gidilir, güncel açık adresi nedir?

Gün içinde vatandaşlar kişisel ya da işyerlerinden dolayı bağlı bulundukları ya da işlerinden sorumlu belediye binalarını ziyaret ediyor. İşyeri ruhsatı alma, ilan, reklam, çevre vergisi gibi ödemeler, kurs kayıtları ve yardım başvuruları gibi nedenlerden dolayı belediye binaları sıklıkla gidilen kamu yerleri arasında yer alıyor.

Gölbaşı Belediyesine ülkenin ya da Ankara'nın farklı yerlerden gidecek, ya da yakınında olmasına rağmen binanın tam adresini bilmeyenler için irtibat bilgilerine Gölbaşı Belediyesi web sitesi üzerinden kolaylıkla ulaşılıyor.

ANKARA GÖLBAŞI BELEDİYESİ AÇIK ADRESİ

Gölbaşı Belediyesi resmi internet sitesinde yazan bilgilere göre belediye binasının adresi G.O.P Mahallesi Sahil caddesi No:3 Gölbaşı/Ankara şeklindedir. Belediye binasına gitmek yerine işlemini uzaktan gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar ise web sitesinde yazan telefon numarası üzerinden irtibata geçebilir. [email protected] adresinden mail gönderebilir.

Haftanın 5 günü mesai saatleri içerisinde Gölbaşı Belediyesine gidebilir ve işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Hafta sonları ve yıl boyunca ilan edilen resmi tatillerde ise devlet kurumu olduğu için Gölbaşı Belediyesi zorunlu hizmetler haricinde hizmet veremiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER