Gölbaşı Belediyesi Kültür-Sanat kursları yeni dönem kayıtları başladı

Önceki dönemlerde vatandaşlara ücretsiz çok sayıda kurs ile eğitim veren Gölbaşı Belediyesi bu senede aynı uygulamasına devam edecek. Konu ile ilgili olarak Kültür-Sanat kurslarının kayıtlarının başladığına dair bir paylaşım yapıldı.

Gölbaşı Belediyesi Kültür-Sanat kursları yeni dönem kayıtları başladı

İnsanların sosyal olarak kendilerini geliştirmesi, zevklerine ve hayallerine göre eğitim alması için Gölbaşı Belediyesi Kültür-Sanat kursları vermeye devam ediyor. Bir çok alanda verilen kurslar ile Gölbaşı halkının zamanlarını faydalı aktiviteler ile değerlendirmesi amaçlanıyor.

Bu nedenle bir duyuru yapan Gölbaşı Belediyesi Kültür-Sanat Kurslarının kayıtlarının başladığını duyurdu. Yapılan duyuruda kayıtların 16-22 Eylül tarihleri arasında alınacağı ifade edildi.

Gölbaşı Belediyesi Kültür-Sanat kursları yeni dönem kayıtları başladı

KURSLAR AY SONU BAŞLIYOR

Pazar gününe kadar devam edecek kursların ardından eğitimler 30 Eylül 2024 tarihinden itibaren verilmeye başlanacak. Bu sene kurslar Zübeyde Hanım, Kızılcaşar ve Hacılar Kültür Merkezi olmak üzere 3 farklı yerde yapılacak.

Kurslara kayıt olmak isteyen vatandaşlar Gölbaşı Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden kayıt işlemlerini tamamlayabilecek. Kayıtlar belirtilen tarih aralığında saat 17:00'a kadar yapılabilecek. Boş zamanı olan ve kendisine bir hobi arayan Gölbaşındaki vatandaşların kurslara ilgisinin olması bekleniyor.

Kurs katılımcıları bu süre zarfında kültür sanat ile daha fazla iç içe zaman geçirmiş olacak. Kurslar insanların sosyalleşmesi ve yeni arkadaşlıklar edinmesi anlamından da bir anlam ifade ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER