Gölbaşı Belediyesi Kariyer Noktası ile istihdama katkıda bulunuyor

Ülkelerin işgücünü artırması konusunda halletmesi gereken en önemli meselelerin başında işsizlik geliyor. İnsanların iş arama sürecini daha kısa tutmak ve onları istihdam etmek adına bir çok adım atılıyor.

Gölbaşı Belediyesi Kariyer Noktası ile istihdama katkıda bulunuyor

Türk ekonomisinde üzerinde sık sık durulan ve çözülmesinin önemi vurgulanan işsizlik ile ilgili Gölbaşı Belediyesi Kariyer Noktası birimi ile faaliyetlerine devam ediyor. Milyonlarca insanın yaşadığı Türkiye'de bu soruna bir nebze olsun çözüm bulmak adına Gölbaşı Belediyesi iş arayan ve işverenleri aynı yerde buluşturuyor.

Gölbaşı Belediyesi Kariyer Noktası basit işleyişi ile iş arayan vatandaşlara yardımcı olmayı sürdürüyor. Firmaların iş ilanlarını vatandaşlar ile paylaşan Gölbaşı Belediyesi ilgili gün ve tarihte istenen şartları sağlayan insanlar ile alım yapan firmaların ortak zeminde buluşmasını sağlıyor.

Gölbaşı Belediyesi Kariyer Noktası ile istihdama katkıda bulunuyor

"İSTİHDAMA KATKI SAĞLIYORUZ"

Konu ile ilgili Gölbaşı Belediyesi de "Gölbaşı Belediyesi Kariyer Noktası'nda, iş arayan vatandaşlarımızla firmaları bir araya getirmeye devam ediyoruz. İşsizlik sorununu azaltmak amacıyla firma yetkilileri ile vatandaşlarımız arasında aracılık yapıyor ve istihdama katkı sağlıyoruz" diyerek yaptıkları bu faaliyetlerin kendileri için ifade ettiği anlamdan bahsetti.

Gölbaşında yaşayan işsiz vatandaşların bu hizmetten yararlanmak için belediye ile irtibata geçmesi ve yayınlanan ilanlardan haberdar olması adına Gölbaşı Belediyesinin sosyal medya hesaplarını takip etmesi önem taşıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER