Gölbaşı Belediyesi Kariyer Noktası ile istihdama katkı sağlıyor

İş arayan vatandaşların bu arayışını sonlandırmak ve onlara gelir kapısı bulmak adına Gölbaşı Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Konu ile ilgili Gölbaşı Belediyesi önümüzdeki günlerde yapılacak bir alım ile ilgili duyuru yaptı.

Gölbaşı Belediyesi Kariyer Noktası ile istihdama katkı sağlıyor

Gölbaşı Belediyesi bünyesinde kurulan Kariyer Noktası ile bugüne kadar çok sayıda vatandaş kendisine iş buldu. İnsanların arayışının daha fazla uzamaması adına Gölbaşı Belediyesi tarafların birbirini bulmalarına yardımcı oluyor. Yıllardır devam eden bu hizmet ile bu zamana kadar çok sayıda genç işsizlikten kurtuldu.

ÜRETİM PERSONELİ ALIMI İLANI PAYLAŞILDI

Kariyer Noktasında işveren, ihtiyacı olan personel açığını daha kısa sürede kapatma fırsatı yakalıyor. İş arayanlarda şartları ve imkanları kendisine uygun iş yerleri ile Gölbaşı Belediyesi aracılığıyla tanışıyor.

Gölbaşı Belediyesi Kariyer Noktası ile istihdama katkı sağlıyor

Son olarak yeni bir ilan daha paylaşan Gölbaşı Belediyesi "Belediyemizin Kariyer Noktası aracılığıyla ilçemizde istihdama katkı sağlamaya devam ediyoruz" diyerek bir medikal firması için üretim personeli alımı olacağını duyurdu.

Bu ilana katılmak isteyen vatandaşların 15 Ekim Salı günü saat 10:00'da Belediye Meclis Salonuna gelmesi istendi.

KARİYER NOKTASI DUYURULARI DEVAM EDİYOR

Gölbaşı Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden işverenlerin personel alımı ilanlarını paylaşmayı sürdürüyor. Bu noktada özellikle iş arayanların Kariyer Noktasından yararlanması adına Gölbaşı Belediyesi ilanlarını takip etmesi büyük önem taşıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER