Gölbaşı Belediyesi iş arayanlara umut kapısı oldu

Ankara'da ilçe belediyeleri yürüttükleri projeler ile Türkiye'de dikkat çekerken aynı zamanda işsizlikle de mücadele ediliyor. Gölbaşı Belediyesi bünyesinde barındırdığı Kariyer Noktası ile vatandaşlara iş bulmaları konusunda yardımcı oluyor.

Gölbaşı Belediyesi iş arayanlara umut kapısı oldu

Ankara'nın ilçe belediyeleri çalışmaları ve halka sundukları hizmetlerle ülke çapında takdir toplamaya devam ediyor. Gölbaşı Belediyesi de yürüttüğü projeler ile Ankara'da zirvedeki yerini korurken aynı zamanda bölgedeki vatandaşların işsizlik sorununa da çözüm buluyor.

Gölbaşı Belediyesi geçtiğimiz yaz yaptığı etkinlik ve projeler ile Ankaralılardan yoğun ilgi görürdü. Şimdilerde ise işsizliğe çözüm bulmak için çalışıyor.

09bccc1158e4b58104c3c6dfbcab7805.jpg

GÖLBAŞI BELEDİYESİ KARİYER NOKTASI

Gölbaşı Belediyesi bünyesinde işsizlik sorunun önüne geçmek için Gölbaşı Kariyer Noktasını kurdu. Ekipler tarafından Gölbaşı ve çevre ilçelerde faaliyet gösteren firmalarla görüşülerek kadro açıkları öğreniliyor.

İş arayan vatandaşlar tarafından Kariyer Noktasına bırakılan CV’ler tek tek değerlendirilmeye alınarak, beceri ve yeteneklerine göre personel arayan firmaların uygun iş kollarına yönlendiriliyor. Kariyer Noktası sayesinde vatandaşın iş arama, işverenin ise işçi bulma sorununun önüne geçilmesi hedefleniyor.

094d472552345bc70e314ff2f1152310.jpg

"VATANDAŞLARIMIZA YENİ İŞ KAPISI BULANA KADAR ÇALIŞACAĞIZ"

İşveren ile iş arayan arasında köprü olduklarını belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Belediye olarak firmalarla tek tek görüşecek işsizlik sorunun önüne geçmeye çalışıyoruz. İşverenle iş arayanı buluşturuyoruz.

Bir kişinin bile iş bulmasına yardımcı olmak bize mutluluk veriyor. İş arayanları, meslekleri ve kişisel yetenekleri doğrultusunda firmalarla buluşturuyoruz. İstihdam sorununun çözümüne katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımıza yön veriyoruz. Vatandaşlarımıza yeni iş kapıları bulmak için durmadan yorulmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

haberankara.com

SONRAKİ HABER