Gölbaşı Belediyesi GES projesi için halkı katılım toplantısına davet etti!

Son dönemde artan enerji ihtiyacı ve doğal enerji kaynaklarına olan talep Türkiye'de GES projelerinin artmasına neden olmuştu. Gölbaşı Belediyesi, Güneş Enerjisi Santrali projesi için halkın katılım toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.

Gölbaşı Belediyesi GES projesi için halkı katılım toplantısına davet etti!

Doğal enerji kaynaklarının önemi her geçen gün biraz adah artarken güneş zengini ülkeler arasında yer alan Türkiye'de de GES projeleri artış göstermişti. Güneş Enerjisi Santrali kuran belediyeler arasında yer alan Gölbaşı Belediyesi, inşaat ve işletme dönemi sorumluluğu alacağı proje için halkın katılım toplantısı düzenleyeceğini duyurdu. Düzenlenecek olan toplantıya vatandaşlar davet edildi.

GÖLBAŞI BELEDİYESİ GES PROJESİ KATILIM TOPLANTISI NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Gölbaşı Belediyesi tarafından yayımlanan "Halkın Katılımı Toplantısına Davet" metni ile merak edilen sorular yanıtlandı. Yapılan açıklamada "Gölbaşı Belediyesi’nin inşaat ve işletme döneminden sorumlu olduğu Gölbaşı Güneş Enerjisi Santrali Projesi’nin Dünya Bankası Kredisiyle gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Söz konusu proje için ÇSYP (Çevresel ve Sosyal Yönetim Planı) hazırlanmıştır. Aşağıda belirtilen tarih, yer ve saatlerde projenin ÇSYP çalışması ile ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir. Toplantı tüm halkımızın katılımına açıktır." denilerek tüm vatandaşlarımız düzenlenecek olan toplantıya davet edildi.

Toplantının düzenleneceği yer Gökçehüyük Mahallesi Kültür Merkezi olarak açıklanırken toplantı tarihi ise 14 Ekim 2024 olarak ilan edildi. 14 Ekim tarihinde düzenlenecek olan toplantı saat 11:00 itibariyle başlayacak. Toplantıda vatandaşların soruları yanıtlanırken proje hakkında detaylı bilgilendirmede bulunulacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER