Gölbaşı Belediyesi emlak vergisi ödeme kanalları belli oldu!

Emlak vergisi ile ilgili merak edilenler mayıs ile beraber gündem oldu. Emlak vergisi ödeme tarihleri araştırma konusu olurken 2024 yılına ilişkin tarih araştırması da hızlandı. Bu çerçevede belediyelere ödenene vergilerle ilgili olarak Gölbaşı Belediyesinden açıklama geldi.

Gölbaşı Belediyesi emlak vergisi ödeme kanalları belli oldu!

Mülk sahibi olanların gündeminde olan vergi ödemelerine ilişkin detaylar sorgulanmaya devam ediyor. Mülk sahipleri her yıl belirli dönemlerde ödemeleri gereken vergiler konusunda hassas davranıyor. Söz konusu vergi ödemelerine ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken Gölbaşı Belediyesinden açıklama geldi.

Yılda 2 taksit şeklinde ödenen emlak vergisi peşin ya da taksitli şekilde ödeme seçenekleri ile mülk sahiplerinin karşısına çıkarken Gölbaşı Belediyesi yaptığı açıklama ile ilçedeki vatandaşların ödemelerini nasıl yapmaları gerektiği konusunda bilgi verdi.

GÖLBAŞI BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ NEREYE ÖDENİR?

Emlak vergisi ödeme takvimi ile ilgili detaylar merak konusu olmaya devam ediyor. Verginin ilk taksit ödemesi mayıs ayında yapılırken emlak vergisi, gayrimenkulün kayıtlı olduğu ilgili belediyeye ödeniyor. Gölbaşı Belediyesi yaptığı açıklamada Emlak Vergisi 2024 Yılı Birinci Taksit Ödemesi ile ilgili bilgiler verdi. Verginin 31 Mayıs tarihine kadar ödenebileceğini ifade eden Gölbaşı Belediyesi, ödeme yapılacak noktaları da açıkladı.

Gölbaşı Belediyesi emlak vergisi ödeme kanalları belli oldu!

Gölbaşı Belediyesi Emlak Vergisi ödemesi için;

‘’Belediye Merkez Binası Vezneleri

TOKİ Fuat Sezgin Aile Yaşam Merkezi Vezneleri

İncek Ek Hizmet Binası Vezneleri internet üzerinden ve Halkbank Bankası online tahsilat hesabından ödemeler yapılabilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER