Gölbaşı Belediyesi ekipleri sahada! Gölbaşı'ndaki iş yerlerinde ruhsat denetimi yapılıyor

Başkent Ankara'da iş yerleri denetlenmeye devam ediyor. Gölbaşı Belediyesi ekipleri de sahaya inerek ruhsat denetimi gerçekleştirdi. Belediye ekipleri tarafından yapılan ruhsat denetiminde elde edilen veriler paylaşıldı.

Gölbaşı Belediyesi ekipleri sahada! Gölbaşı'ndaki iş yerlerinde ruhsat denetimi yapılıyor

Ülkemizde iş yerlerinin ruhsat denetimleri yapılmaya devam ediyor. Gölbaşı Belediyesi de ruhsat denetimi yapmak üzere yetkili ekipleri sahada denetime çıkardı. Gölbaşı Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekiplerince ilçede faaliyet gösteren işletmelere ruhsat ve uygunluk denetimi yapıldı.

Gölbaşı Belediyesi, ilçede kayıt dışı ekonominin önüne geçmek için işyerlerine yönelik ruhsat denetimlerine devam ederken Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri ilçedeki çeşitli noktalarda faaliyet gösteren işletmelerde işyerinin açma ve çalışma ruhsatı, hijyen ve yangın tüpü denetimi gerçekleştirdi.

GÖLBAŞI BELEDİYESİ'NDEN İŞ YERLERİNE RUHSAT DENETİMİ

İş yeri açma beyannamesinde yer alan şartlara uygunluk denetimi yapılırken ruhsatsız faaliyet gösteren işletmeler hakkında durum tespit tutanağı tutan ekipler eksiklerin giderilmesi için uyarılarda bulundu.

aw049861-02.jpg

Denetimlerin ardından gerekli şartları yerine getiren esnafa ruhsatları teslim edildi. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, esnafın mağdur olmaması için yetkilerin uyarılarını dikkate alması gerektiğini belirtti.

aw049861-03.jpg

Bu çerçevede bir açıklamaya yer veren Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek, “Esnaflarımızın yasallara uygun hareket etmesini istiyoruz. Sorumluluklarını yerine getiren esnafımızın mağdur olmasını önlemek için çalışmalarımız ve denetimlerimiz sürecek” değerlendirmesinde bulundu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER