Gölbaşı Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Haluk Levent konserini iptal etti

Gölbaşı Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı kapsamında düzenleneceği açıklanan Haluk Levent konseri, TUSAŞ saldırısı nedeniyle iptal edildi.

Gölbaşı Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Haluk Levent konserini iptal etti

Türkiye Cumhuriyetin 101. yıl dönümü kutlamaları için hazırlıklarını sürdürürken ne yazık ki TUSAŞ Uçak Fabrikası'na düzenlenen terör saldırısı ile büyük bir şok yaşamıştı. Pek çok ilçe ve il belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan kutlama programları da saldırıda 5 vatandaşımızın şehit düşmesi nedeniyle iptal edilmişti.

GÖLBAŞI BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI HALUK LEVENT KONSERİNİ İPTAL ETTİ!

Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Kahramankazan'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle, Cumhuriyet Bayramımız kapsamında düzenleyeceğimiz Destanların Dansı gösterisi ve Haluk Levent konseri iptal edilmiştir. Cumhuriyet Bayramımızı meşale yürüyüşü, Mehteran konseri, Seymen gösterileriyle; birlik beraberlik içerisinde coşkuyla kutlayacağız." ifadelerine yer verildi.

Gölbaşı Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Haluk Levent konserini iptal etti

Ankara Kahramankazan'da yer alan TUSAŞ yerleşkesine yapılan hain terör saldırısı nedeniyle 5 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 22 vatandaşımız ise yaralı olarak bölge hastanelere kaldırılmıştı. Hain terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen saldırı sonrasında Milli Savunma Bakanlığı tarafından misliyle karşılık verilmiş, çok sayıda terörist öldürülmüştü. Kutlama programları için Ankara Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere pek çok ilde kutlama konserleri iptal edilmiş, konserlerin yerine yürüyüş ve vatandaşları bir araya getirecek organizasyonların yapılacağı belirtilmişti. Gölbaşı Belediyesi'de bu belediyelerin arasına katıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER