Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na en başarılı ilçe belediye başkanı ödülü

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından ödül verildi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na en başarılı ilçe belediye başkanı ödülü

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın yapmış olduğu çalışmalar takdir görmeye devam ediyor. Bu çerçevede son olarak başkan Yakup Odabaşı bir ödüle layık görüldü. “En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” kategorisinde ödüllendirilen Başkan Yakup Odabaşı bu konuda kısa bir açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi.

KAMU-DER’DEN ÖDÜL!

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) yapılan ödül etkinliğinde başarılı idareciler ödüllendirildiler. Bu ödül alan isimler arasında Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da yer aldı. “Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” ödülüne layık görülen Başkan Yakup Odabaşı’na ödülü de takdim edildi.

HALKIN DESTEĞİ EN BÜYÜK MOTİVASYON KAYNAĞI

Aldığı ödül karşısında memnuniyetini gizlemeyen Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından yılın en başarılı ilçe belediye başkanı ödülüne layık görüldük. Öncelikle bize oylarıyla, hizmet etme şansı veren Gölbaşı ailemize, sonrasında bu ödüle layık gören Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Gölbaşımız için yaptığımız çalışmalarda halkımızın desteği en büyük motivasyon kaynağımız. Birlikte daha güzel yarınlara.” dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na en başarılı ilçe belediye başkanı ödülü

Gölbaşı belediye Başkanı Yakup Odabaşı ödülünü Ankara’da bir otelde düzenlenen etkinlikte aldı. Ödül töreninde KAMUR-DER üyelerine bir de konuşma yapan Başkan Yakup Odabaşı kendilerine teşekkür ederek bu ödülün çalışmalarında kendisini daha da şevklendireceğini belirtti.

SONRAKİ HABER