Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı vatandaşlarla bir araya geldi

Hafta sonu hava sıcaklıklarının iyi olmasının da etkisiyle vatandaşlar park ve mesire alanlarına akın etti. Gölbaşı ilçesinde bulunan Atatürk Sahil Parkı da insanların aile ve arkadaşları ile vakit geçirdiği yerler arasındaydı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı vatandaşlarla bir araya geldi

Gölbaşı ilçesinde yaşayan insanlar hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olmasının da etkisiyle Atatürk Sahil Parkına gitti. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da Gölbaşı sakinlerini ziyaret ve onlarla sohbet etmek için parktaydı.

"BİRLİKTE GÖLBAŞINI DAHA DA GÜZELLEŞTİRECEĞİZ"

İlçe sakinleri ile ayaküstü sohbetler eden Başkan Yakup Odabaşı çocuklarla da yakından ilgilenip onlarla fotoğraflar çekinmeyi ihmal etmedi. Gölbaşı için ellerinden geleni yapaklarını ifade eden Belediye Başkanı Yakup Odabaşı vatandaşların kendilerinden beklentilerini de dile getirdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı vatandaşlarla bir araya geldi

Atatürk Sahil Parkında vatandaşlarla bir arada oluşu hakkında konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı "Hemşehrilerimizle vakit geçirmek, onların sıcak gülüşlerine tanık olmak, benim için bu makamın en büyük ödülü. Onların teveccühüne layık olmaya çalışacak, Söz verdiğimiz gibi birlikte Gölbaşı'nı daha da güzelleştireceğiz" dedi.

ARACISIZ İLETİŞİME GEÇMENİN ÖNEMİ

Günümüzde insanlar samimiyet ve iletişime çok önem verdiğinden ötürü devlet kurumu temsilcileri sık sık vatandaşları ziyaret ediyor. İnsanlar kendilerini yöneten insanlar ile arada bir kişi olmadan irtibat kurmayı ve taleplerini iletmeyi çok önemsiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER