Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı'ndan vatandaşlara 29 Ekim daveti

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 101. yılında ülkenin dört bir yanında kutlama etkinlikleri yapılacak. Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde de bu kapsamda bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı'ndan vatandaşlara 29 Ekim daveti

29 Ekim 1923'te Ankara'da ilan edilen Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun üzerinden 101 yıl geçti. Geçen sene Cumhuriyetin 100 yılı devirmesini kutlayan Türk milleti bu yıl aynı şekilde bayram coşkusunu yaşamaya hazırlanıyor.

Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesislerine terör saldırısı yapılmasından dolayı Ankara'da bir çok belediyeden konser ve eğlencelerin iptal olduğuna yönelik açıklamalar gelmişti. Gölbaşı Belediyesi de sevilen sanatçı Haluk Levent'in vermesi planlanan konserin iptal edildiğini duyurmuştu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı'ndan vatandaşlara 29 Ekim daveti

"KAYMAKAMLIK BİNAMIZIN ÖNÜNDE BULUŞALIM"

Konser ve eğlenceleri iptal eden belediyeler gerçekleştirilecek diğer programları iptal etmedi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'da yaptığı paylaşım ile tüm vatandaşları bayram coşkusunu beraber kutlamaya davet etti.

Başkan Odabaşı "Cumhuriyetimizin 101. yılını hep birlikte coşkuyla kutlamak için 29 Ekim Salı günü saat 18.00'de Kaymakamlık binamızın önünde buluşalım" dedi. Belediye Başkanı Yakup Odabaşı "Cumhuriyet Parkı'ndan Sahil Park'a meşale ve bayraklarla yürüyüş yapalım! Mehteran takımı marşlarıyla, Seymenler gösterileriyle bize eşlik etsinler" dedi.

Ayrıca Saat 16:00'da Sahil Park'tan bir Klasik Otomobil Konvoyunun kalkacağı belirtildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER