Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı’na CHP Ankara Milletvekili’nden ziyaret

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı, CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl makamında ziyaret etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı’na CHP Ankara Milletvekili’nden ziyaret

31 Mart Yerel Seçimlerinde Gölbaşı Belediye Başkanı görevini MHP Partili Ramazan Şimşek’ten devralan CHP’li Yakup Odabaşı’na, CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl makamında ziyarette bulundu. Tekin Bingöl, ziyaretinde Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Odabaşı da CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın makamındaki ziyaret sonrası CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Başkan Odabaşı ile fotoğraf çektirdi. Gölbaşı Belediyesi de CHP’li Milletvekili Bingöl ve 31 Mart’tan bu yana görevini sürdüren belediyenin başkanı Yakup Odabaşı’nın yaptığı görüşme ve fotoğraf çekimini sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Belediye, sosyal medya hesapları üzerinden CHP’li milletvekiline yaptığı nazik ziyaretten ötürü teşekkürlerini iletti.

CHP MİLLETVEKİLİ'NDEN BAŞKAN ODABAŞI'NA NAZİK ZİYARET

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı’na CHP Ankara Milletvekili’nden ziyaret

Gölbaşı Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan fotoğraflı paylaşımında şu ifadeler kullanıldı:

“CHP Ankara Milletvekili Sn. Tekin Bingöl, Belediye Başkanımız Yakup Odabaşı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.”

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’ün Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na makamında yaptığı bu ziyaretle, CHP ve Gölbaşı arasında yeni iş birliği ve projeler yapılacağı düşünülüyor.

SONRAKİ HABER