Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı yenilenen Karşıyaka Pazarını ziyaret etti

Gölbaşı Belediyesi geçtiğimiz günlerde yenileme çalışmalarını tamamladığı Karşıyaka Pazar Yerini ilçe halkının kullanımına açmıştı. Yaklaşık 2 haftadır hizmette olan Pazar Yerine giden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı vatandaşlar ve esnafın görüşlerini dinledi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı yenilenen Karşıyaka Pazarını ziyaret etti

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde vatandaşların yoğun olarak tercih ettiği semt pazarı bir süredir yenileme çalışmalarından dolayı hizmete kapalıydı. Yağış ve benzeri olumsuz durumlara karşı daha güçlü ve dayanıklı hale getirilen pazar yeri yapılırken vatandaşların görüşleri de alındı.

VATANDAŞLARA DAHA İYİ HİZMET VEREBİLMESİ İÇİN GÜNCELLENMİŞTİ

Gölbaşı Belediyesi yaptığı online oylama ile Karşıyaka Pazar yerinin hangi gün kurulmasını vatandaşlara sormuş, Cumartesi ve Çarşamba seçeneğinden en çok tercih edilen gün Çarşamba olmuştu.

Altyapı güçlendirmesi ve asfalt serimi gibi eksikleri giderilen Karşıyaka Pazar Yeri yeniden pazarcılar ve alışveriş yapan vatandaşlarla doldu. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'da yenilenen pazar ile ilgili görüşlerini almak için vatandaşları ziyaret etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı yenilenen Karşıyaka Pazarını ziyaret etti

VATANDAŞLARIN DÜŞÜNCELERİ İLK AĞIZDAN DİNLENDİ

Başkan Yakup Odabaşı "Söz verdiğimiz gibi esnafımız ve vatandaşımızla bir aradayız. Karşıyaka Semt Pazarında, halkımıza pazarımızı sorduk. Görüşlerini, önerilerini ve tavsiyelerini can kulağıyla dinledik" dedi.

Vatandaşlar ve esnaflar yenilenen pazardan dolayı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na teşekkürlerini iletti. Başkan Odabaşı çocuklar ile de yakından ilgilendi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER