Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı: Vatandaşımızın hakkını korumakla görevliyim

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı belediye meclisinde yaptığı konuşmada belediye personellerinin durumu ile ilgili konuştu. Başkan Odabaşı çalışmayan, ve yattığı yerden para kazanmak isteyen personellere karşı tavrının net olduğunu ifade etti.

Yönetim değişen bir çok belediyede bu geçiş döneminde bazı gelişmeler yaşanıyor. Yeni yönetimler sık sık bu konular ile ilgili vatandaşları ve belediye meclis üyelerini bilgilendirme yoluna gidiyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da, Gölbaşı Belediye Meclisinde, üyelere yönelik yaptığı konuşmada güncel bir konudan bahsetti. Başkan Odabaşı, bazı personellerinin çalışmak yerine rahatları bozulmadan para almaya devam etmek istediklerini ifade ederek böyle bir duruma müsade etmeyeceğini belirtti.

Başkan Yakup Odabaşı "İşe hala gelmeyip tespit ettiklerimiz var" dedi. Bir personelin farklı bir müdürlüğe gönderildiğinde gitmek istemeyip kendilerine mobbing uygulandığını söylediğini dile getiren Başkan Odabaşı " Niye, orada rahatı iyiymiş. Ya amcası arıyor ya dayısı arıyor" dedi.

Fedakar bir şekilde çalışan personeller varken bu durumu kabul edemeyeceklerini söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı " Ya gidip arkadaş orada, sahada çalışacaksın ya da evinde istediğin kadar oyun oynayabilirsin" dedi.

BAŞKAN ODABAŞI'NDAN LİYAKAT VURGUSU

Sosyal medya hesabından da bu konuda bir paylaşımda bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı "Ben her şeyden önce 157 bin vatandaşımızın hakkını korumakla görevliyim.

Belediyemize liyakatla değil torpille sokulanlar, Belediyenin kapısından bile girmeden 157 bin vatandaşımızın vergisiyle belediyemizden maaş alanlar, Bilgisayarda oyun oynayamadığı için mobbinge maruz kaldığını iddia edenler. Bizim belediyecilik anlayışımız bunların tam karşısında ve vatandaşımızın yanında konumlanmıştır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberankara.com