Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı Halk gününde vatandaşların taleplerini dinliyor

Vatandaşlar talep ve sıkıntılarının giderilmesi ve kendilerine muhatap bulmak adına ilk başta yerel yönetimlere gidiyor. İl ve ilçe belediyelerinin bu konudaki ilgi ve alakası vatandaşlar açısından büyük önem taşıyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı Halk gününde vatandaşların taleplerini dinliyor

Gölbaşı ilçesinde yaşayan binlerce vatandaşın ilçede sosyal hayatlarının devam etmesi adına yerel yönetimler çalışmalarına devam ediyor. Öte yandan ilçe sakinleri ile bağlantılarını güçlendirmek ve onların taleplerini öğrenmek adına farklı programlar hayata geçiriyor.

Gölbaşı Belediyesi de ilçede yaşayan vatandaşların istek ve şikayetlerine çözümler bulmak adına Halk günü adlı etkinlik başlattı. Bu hizmet ile vatandaşlar her Çarşamba günü Gölbaşı Belediye Binasına gelerek Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ile birebir görüşme fırsatı yakalıyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı Halk gününde vatandaşların taleplerini dinliyor

"KARŞIMIZA ÇIKAN MESELELERİ GİDERMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Başkan Odabaşı kendisine iletilen taleplerin ilgili birimlere yönlendirilmesini ve talebin hızlıca yerine getirilmesini sağlıyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'da yaptıkları Halk Günü programı ile ilgili "Halk günlerimiz, bu bağlamda hem talepleri doğrudan almak hem de hızlı çözümler üretmek adına önemli bir organizasyon. Şehrimizi ortak akılla, vatandaşlarımızın katılımıyla yönetmek istiyoruz. Karşımıza çıkan meseleleri imkânlarımız ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz" dedi.

HALK GÜNÜNE KATILMAK İSTEYENLER

Bu uygulamaya katılmak isteyen vatandaşların Çarşamba günü 10:00-12:00 arasında Belediye Meclis Salonunda hazır bulunması gerekiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER