Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Cemal Gürsel Caddesinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Başkan çöp konteyneri çalışmalarından bahsederken vatandaşlarda şikayet ve önerilerini iletti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Gölbaşı Belediyesi geçtiğimiz günlerde ilçedeki sağlık ve hijyen konusunda önemli bir adım atmıştı. Belediye yönetimi ilçenin farklı yerlerine yeni çöp konteynerleri yerleştirerek çöplerin sağlıklı bir şekilde biriktirilmesi ve sorunsuzca toplanmasını hedeflemişti.

Gölbaşı Belediyesi tarafından çöp konteynerleri seferberliğinin başladığının ifade edildiği duyuruda vatandaşlarında temizlik konusunda daha hassas olmaları rica edilmişti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

KONTEYNERLER ARTIK HER HAFTA TEMİZLENECEK

Bu hizmet devam ederken Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı 'da sokağa indi ve ilçe sakinlerine çalışmalarına dair bilgiler verdi. Beraberindeki isimlerle beraber Cemal Gürsel Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Odabaşı yeni çöp konteynerleri yerleştirdiklerini ve bunların her hafta yenileneceğini söyledi. Başkan Yakup Odabaşı temizlik konusunda ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Kendilerine hal hatır sorulan vatandaşlarda Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşına çalışmalarında başarılar diledi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi - Resim : 2

VATANDAŞLAR YAŞADIKLARI YERLERİN TEMİZ KALMASINI İSTİYOR

Temizlik konusu en büyük şehirlerden en küçük yerleşim yerlerine kadar vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Bu konuda sorumlu olan yerel yönetimlerin çalışmaları dikkatle takip ediliyor. Gölbaşı Belediyesi cadde ve sokakları temiz tutma çalışmalarını aynı şekilde sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER