Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı duyurdu: 4 köpek zehirlenerek öldürüldü!

Gölbaşı'nda site sakinlerinin sahiplenerek bakımlarını gerçekleştirdiği 4 köpeğin zehirlenerek öldürüldüğü açıklandı. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı büyük tepki göstererek zanlıların yakalanarak takipçi olacaklarını duyurdu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı duyurdu: 4 köpek zehirlenerek öldürüldü!

Son dönemde sokak hayvanları nedeniyle kamuoyunda tartışmalar yaşanırken ne yazık ki Gölbaşı'nda bugün üzücü bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yapmış olduğu açıklamasında bir sitenin bahçesinde site sakinleri tarafından sahiplenilerek bakılan 4 köpeğin zehirlenerek öldürüldüğünü duyurdu.

GÖLBAŞI'NDA 4 KÖPEK ZEHİRLENEREK ÖLDÜRÜLDÜ!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yapmış olduğu açıklamasında "Gölbaşımızdaki bir sitemizde yaşanan vahim bir olayı derin üzüntüyle öğrenmiş bulundum. Sitedeki komşularımızın sahiplendiği, aşı ve kısırlaştırma gibi tüm işlemlerini yapıp, bakımını üstlendiği, boynunda tasmaları dahi bulunan 4 canımız malesef “VİCDANSIZ AHLAKSIZLAR” tarafından zehirlenerek can vermiş.

Halkımızın sahiplenip baktığı ve kimseye zararı olmayan bu masumlara bunu yapanları affetmiyor, kendim ve belediyemiz adına güvenlik güçlerimizle beraber bu işin takipçisi olacağımıza dair söz veriyorum." diyerek yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü paylaştı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı duyurdu: 4 köpek zehirlenerek öldürüldü!

Başkan Odabaşı olayın faili ya da faillerinin yakalanması için ellerinden geleni yapacaklarını ve olayın sonuna kadar takipçisi olacakarını ifade etti. Yaşanan olay sosya medyada da büyük yankı uyandırırken sahiplenilen köpeklerin öldürülmesi hayvanseverlerin büyük üzüntü yaşamasına ve tepki göstermesine neden oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER