Gençlerbirliği yönetimi Gölbaşı Belediyesi'ni ziyaret etti!

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri bugün Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdiler.

Gençlerbirliği yönetimi Gölbaşı Belediyesi'ni ziyaret etti!

Ankara’nın köklü kulüplerinden Gençlerbirliği bugün Gölbaşı Belediyesi’ne bir ziyarette bulundu. Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur ve Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen ziyarette karşılıklı iyi dilekler iletildi.

BAŞKAN VE YÖNETİCİLERDEN ZİYARET

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na yapılan ziyarette Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur’a Başkan Vekili Metin Özaslan, Genel Sekreter Taner Ünlü, Destek Sportif A.Ş. ve Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Durşen, Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Geliç, Ürün Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Canpolat Aras da eşlik ettiler.

Gençlerbirliği yönetimi Gölbaşı Belediyesi'ni ziyaret etti!

GENÇLERBİRLİĞİ'Nİ YENİDEN SÜPER LİG'DE GÖRMEK İSTİYORUZ

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Gençlerbirliği ve Ankara takımlarının her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Gençlerbirliği’ni yeniden Süper Lig’de görmek ve izlemek istiyoruz. Gençlerbirliği’ne bundan sonraki karşılaşmalarda başarılar diliyorum. Tüm Ankara takımlarının başarılı olmasını arzuluyoruz ve temennimiz de budur.” dedi.

YAKUP ODABAŞI'NA FORMA HEDİYE EDİLDİ

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur ve beraberindekiler ziyarette Ankara’nın spor yaşamı üzerine Başkan Yakup Odabaşı ile görüş alışverişinde bulundular. Oldukça yararlı geçen görüşme büyük bir nezaket içerisinde sona ererken Başkan Yakup Odabaşı’na bir de forma jesti yapıldı.

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur ziyaret ettiği Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na adının ve soyadının yazılı olduğu 06 numaralı forma hediye etti. Aldığı hediyeden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da Başkan Osman Sungur ile beraberindeki heyete teşekkür etti.

SONRAKİ HABER